NISMO IMALI SELEKTORA NA KLUPI Rade Bogdanović nikad jače udario po Piksiju: Nikada nisam video da neko lošije vodi utakmicu
Tanjug/Ap

 

Rade Bogdanović je bez dlake na jeziku opleo po Draganu Stojkoviću posle 3:3 sa Kamerunom nakon što je Srbija vodila sa 3:1

Srbija se vratila posle primljenog gola, povela sa 3:1 golovima Strahinje Pavlovića, Sergeja Milinković Savića i Aleksandra Mitrovića, ali smo se onda raspali i Kamerun je golovima Abubakara i Čupo Motinga izborili 3:3.

- Od sjaja do očaja. Da ponovio, đavolja fudbalska nacija. Ne okrivljujem igrače danas. Oni nemaju fizičku spremu, kada nemaju fizičku spremu nemaš koncentraciju, ni disciplinu. Moram da kažem, mada sam razmišljao, ali odigrali smo utakmicu da nismo imali selektora na klupi. Nikada nisam video da neko lošije vodi utakmicu na jednom tako velikom takmičenju kao Stojković danas. Užasno. Da kod 3:1 ne razmislite da pustite loptu, dozvolite njih petorici na visokom presing, da 10 minuta ne znate ko gde udara, da kao trener morate da spustite loptu, da se malo vratite.. Fizička sprema mi nije dobra, kukao su na to protiv Brazila. Moj ljubimac mali Pavlović se povredi i njegovim izlaskom je nastupio potop, te izmene što je pravio... Baviće se ljudi ovom utakmicom... Niko neće ući u glavu šta je čovek hteo - rekao je za RTS Rade Bogdanović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Đorđe

28.11.2022 13:40

Pod hitno napraviti nacionalni stadion. U njega slupati pola milijarde evra, da ove strine na čelu sa selektorom mogu po njemu da šetaju. Kakva bruka.?

mikula

28.11.2022 13:46

Samo pričaju i mlate praznu slamu. Vreme je bilo da vas neko spusti na zemlju

mikula

28.11.2022 13:47

Samo pričaju i mlate praznu slamu. Vreme je bilo da vas neko spusti na zemlju

KO JE RADE BOGDANOVIC

28.11.2022 21:51

??? "Piksi" je napravio samo jednu gresku, sto nije uveo sam sebe u igru, da pokaze majstorije svetske klase