NE ZNAM DA LI SU U SRBIJI PRATILI MOJE PARTIJE Oglasio se junak pobede Brazila: Rekao sam saigračima da mi je potrebna samo jedna lopta
Tanjug/Ap

Fudbalska reprezentacija Brazila pobedila je Srbiju sa 2:0 u meču prvog kola grupe G na Svetskom prvenstvu, a junak trijumfa svakako da je bio Rišarlison koji je postigao oba gola.

- Ostvario sam san iz detinjstva. Odigrali smo dobru utakmicu, posebno u drugom poluvremenu, kada se protivnik umorio što smo uspeli da iskoristimo. Sada smo srećni i sigurni - istakao je Rišarlison nakon meča, a onda se osvrnuo da prethodni Mundijal nije mogao da igra zbog povrede:

- Pre četiri godine sam plakao, mislim da mi je to bio jedan od najdužih dana u životu. Čekao sam lekarski nalaz, doktoriišli s jedne na drugu stranu, vreme je stajalo. Sav trud oporavka je vredeo, potrudio sam se da stignem do Svetskog prvenstva.

NE ZNAM DA LI SU U SRBIJI PRATILI MOJE PARTIJE Oglasio se junak pobede Brazila: Rekao sam saigračima da mi je potrebna samo jedna lopta

Tanjug/Ap

 

 

Upitan da prokomentariše svoj drugi gol, on je istakao da Srbija nije dobro pratila njegove treningem, te da je već postigao sličan pogodak.

- Ne znam da li su u Srbiji pratili, ali sam postigao sličan gol na treningu u Italiji. Ono što uradiš na treningu i jeste suština da ponoviš na utakmici. Imao sam priliku da zahvatim volej i postigao sam prelep gol. Postizaću ih još. Moram samo da se zahvalim svojim saigračima. Rekao sam da mi je potrebna samo jedna lopta da postignem gol i ta lopta je stigla. Tokom nedelje sam govorio da će biti teško probiti njihov blok, a navikao sam da igram protiv zatvorenih timova u Engleskoj, pa sam naučio da koristim prilike koje mi se ukažu. Hvala Bogu, večeras sam dve pretočio u golove - rekao je napadač Brazila.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading