PROGNOZA KOJA JE RAZBESNELA NACIJU Amerikanci otpisali Srbiju
Alo!/Marko Metlaš

Dragan Stojković Piksi konačno je objavio spisak za Katar. I dok se Brazilci pribojavaju "orlova", poznata američka mreža ESPN ne daje velike šanse Srbiji.

ESPN je Brazil svrstao u velikog favorita, što i nije nikakvo iznenađenje, dok je Srbiji i Švajcarskoj dao podjednake šanse, a Kamerunce kao potpune autsajdere skoro bez ikakvih šansi za prolaz u osminu finala.

Novinar Aleks Holiga vidi šanse tima Dragana Stojkovića Piksija za prolaz u nokaut fazu. Međutim, sve preko toga bilo bi ravno čudu.

– Srbija se nalazi u jako teškoj grupi i ako prođe u nokaut fazu, njeni naredni rivali neće biti ništa slabiji. Kada prođete u osminu finala sve je moguće, ali bi dalje bilo ništa drugo do čudo – napisao je Aleks Holiga.

PROGNOZA KOJA JE RAZBESNELA NACIJU Amerikanci otpisali Srbiju

Alo!/Marko Metlaš

 

 


 Isti novinar je skenirao Švajcarsku rečima onoga što svi znaju – da će prelomiti direktan duel sa Srbijom.

– Meč sa Srbijom biće odlučujući za Švajcarsku. Ne samo zato što je poslednja u grupi, već zato što su ta dva tima na istom nivou i boriće se na drugo mesto u grupi iza jasnog favorita Brazila. Ako pobede Srbiju imaće dobre šanse za prolaz u osminu finala – dodao je Holiga.

U Srbiji vlada velika euforija i nije mali broj onih koji veruju da će Piksijevi "orlovi" dogurati makar do četvrtfinala. 

Srbija prvi meč igra 24. novembra sa Brazilom, četiri dana kasnije sa Kamerunom, a 2. decembra sa Švajcarskom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading