MEŠTANI MAČVE U STRAHU Mladić upao bolesnoj ženi u kuću i ukrao 120.000 dinara, meta su mu stari ljudi
Printscreen

Meštani Badovinaca u Mačvi spavaće mirno narednih mesec koliko će A.G. (25) provesti u pritvoru, nakon što je, po ko zna koji put, juče uhapšen. Ovog puta je "pao" zbog drske krađe u noći između 24. 25. oktobra.

Znajući da je Draginja J. bolesna i da se leči u bolnici, on je ušao u njenu kuću i ukrao 120.000 dinara koje je žena sakrila ispod jastuka u spavaćoj sobi.

Veče pre toga je provalio u jedan lokal u selu, koji je bio prazan jer izvesno vreme ne radi, a kada je slučajno naišao gazda, A.G. je pobegao u nepoznatom pravcu.

Policija iz Bogatića je brzo rasvetlila oba krivična dela. A.G. je sa krivičnim prijavama za tešku krađu i krađu u pokušaju priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Šapcu, a nakon saslušanja sudija za prethodni postupak je odredio pritvor do 30 dana.

Inače, ovaj mladić je po nedelima dobro poznat u svom selu, ali i policiji. Poslednjih nekoliko godina meštanima Badovinaca uteruje stah u kosti i svi ga se plaše, a njegov policijski dosije je poprilično debeo, sa više od 20 krivičnih prijava.

U pritvoru je poslednjih godina proveo dosta vremena, ali još nije osuđen ni za jedno krivično delo za koje je osumnjičen.

Razbojništva, krađe, fizički napadi, pljačke - samo su neka nedela zbog kojih je A.G. hapšen i ponavljao ih nakon što bude pušten iz pritvora.

Pored ostalog, u avgustu pre tri godine je uz pretnju nožem opljačkao dr Rada Milutinovića u njegovom stanu, a dva meseca ranije provalio je u stan doktorke Ljubice Dragišić. Osumnjičen je, pored ostalog i za prebijanje profesora istorije Rajka Garibovića, pljačku pošte, razbojništvo u apoteci...

- Taj mladić teroriše celo selo. Ljudi su u strahu i plaše da će biti njegova meta, naročito stari ljudi. Kad mu treba para, verovatno za drogu, on ne bira kuću u koju će da provali. Mirni smo jedino kada je u zatvoru - kaže meštanin Badovinaca.

BONUS VIDEO:

https://www.alo.rs/hronika/organizovani-kriminal/561035/pedofili-iz-srbije-kupovali-snimke-beba-i-maloletnika-jezivi-detalji-akcije-armagedon-jedan-od-uhapsenih-ziveo-kraj-vrtica-video/vest#brid_cp_Brid_750221

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading