TREBALO JE DA ŽIVE ZAJEDNO, NAŠAO JE  POSAO I IZNAJMIO STAN Potresne reči oca čiji je sin nastradao na Pančevačkom mostu!
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

On je hteo da spreči svoju devojku da skoči s mosta, a onda je na njega ogromnom brzinom naleteo automobil. Za sreću nam je potrebno mnogo muke, a za nesreću samo jedna sekunda.

Ovim potresnim rečima počinje svoju ispovest za Kurir Dragan Lukić, otac Slobodana Lukića (34), koji je u noći između petka i subote, jedan sat posle ponoći, poginuo na Pančevačkom mostu u Beogradu, pošto je na njega naleteo "sitroen C5".

Kako smo već pisali, od siline udarca mladić je preleteo preko ograde mosta, probio limeni krov firme koja se nalazi ispod mosta i pao na beton.

Pričala nepovezano

- Zvala me je koleginica, koja se druži s devojkom mog sina, i priča mi kako ju je ona zvala i pričala nepovezano, da su ona i Slobodan učestvovali u udesu, da ga je odvezla Hitna pomoć. Krenuo sam odmah u Urgentni, a potom u policiju, gde su mi rekli da mi je sin nastradao na mestu - priča Dragan Lukić i dodaje:

 Moj sin i njegova devojka trebalo je da žive zajedno, to su planirali neko vreme. Našao je posao i iznajmio sebi stan. Igrom slučaja, gazda mu je rekao da napusti stan baš na dan nesreće, jer je morala njegova sestra da se useli.

Slobodanov otac kaže da se ne zna tačan dan sahrane i da čeka da se završi obdukcija da bio mogao da preuzme telo svog jedinca.

Džip Žandarmerije u poslednjem trenutku izbegao tragediju, jedna stvar ga je naterala da promeni pravac (FOTO/VIDEO) - Alo.rs

- Jedino što mi je ostalo su izveštaji iz policije. Slobodan je hteo da spreči devojku da skoči s mosta. Vozač je išao ogromnom brzinom, pa nije mogao da zakoči, niti da se moj sin skloni - rekao je otac kroz suze.

- Neke stvari u životu možemo, a neke ne možemo da promenimo. Za sreću nam je potrebno mnogo muke, a za nesreću, kao što vidite, samo jedna sekunda.

U porodičnoj kući Lukića zatekli smo i tetku poginulog mladića, koja je jedva smogla snage da progovori.

- Sada je sve suvišno pričati, njega više nema. Naša bol je prevelika. Sve što je naš Slobodan krio u sebi odneo je sa sobom. Ne znamo njegovu devojku, nismo ulazili nikad u njihov odnos. Pokušavam da smirim mog brata, Slobodanovog oca, i našu staru majku. Slobodan je ovde odrastao, celo detinjstvo je proveo tu - rekla je tetka.

Komentari (0)

Loading