BIZARNA NESREĆA! Spasao samoubicu, pa ga pokosio auto!
Alo

Slobodan Lukić (34) nastradao je na Pančevačkom mostu, par minuta pošto je sprečio poznanicu da sa njega skoči! Dok je prelazio kolovoz na njega je velikom brzinom naleteo zasad nepoznati vozač taksi vozila „sitroen C5“ i bacio ga preko ograde!

Bizarna nesreća dogodila se jedan sat posle ponoći, u noći između petka i subote. Automobil koji je na krovu imao taksi tablu udario je Slobodana i bez zaustavljanja pobegao. Nesrećni čovek je preleteo ogradu i pao na krov firme, koja se nalazi ispod mosta u pravcu grada. Od siline udara Slobodan je probio limeni krov, a zatim pao na betonsku površinu unutrašnjosti objekta. Od zadobijenih povreda je preminuo na licu mesta. Policija je uzela snimke kamera za video-nadzor, uz čiju pomoć je identifikovano vozilo koje je udarilo čoveka.

BIZARNA NESREĆA! Spasao samoubicu, pa ga pokosio auto!

Alo

 

 

 

Kako smo saznali, Slobodan je sa grupom ljudi koji žive u blizini mosta prethodno spasao jednu ženu koja je pretila da će se ubiti skokom, i bukvalno su je skinuli sa ograde mosta.

- U naselju ispod mosta je došlo do neke svađe. Pale su teške reči, a onda je jedna žena zapretila da joj je svega dosta i da ide da skoči sa Pančevca. Rodbina je alarmirala komšije i svu su pohrlili da tu ženu spreče u njenom naumu. Uspeli su u tome i bukvalno su je skinuli sa ograde, a zatim su svi krenuli nazad. Slobodan se odvojio i rekao da će kući drugom stranom mosta jer mu je tuda bliže. Prešao je polovinu kolovoza koji vodi ka Pančevu, prugu i negde na drugoj strani kolovoza na njega je velikom brzinom naleteo automobil - rekao je naš izvor.

BIZARNA NESREĆA! Spasao samoubicu, pa ga pokosio auto!

Alo

aleksandar-nalbantjan

 

Slična tragedija

Bračni par Trivun (77) i Dobrinka (77) Jevtić nastradali su krajem maja ove godine na Pančevačkom mostu. Oni su bili u kamionu i išli su ka gradu, kada ih je otpozadi udario nemački državljanin S. K. svojim BMW-om. Od siline udara kamion je izleteo u desnu stranu i prednjom stranom je probio zaštitnu metalnu ogradu. Trivun i Dobrinka ispali su iz kabine. Njeno telo je nađeno u Dunavu, a njegovo na betonu ispod mosta!

S. K. je uhapšen i protiv njega se vodi istraga.

 

Prema njegovim rečima, žitelji tog naselja tek juče posle podne su saznali da je Slobodan nastradao. Tada je otkriven i razlog zašto je prelazio most.

BIZARNA NESREĆA! Spasao samoubicu, pa ga pokosio auto!

Alo

aleksandar-nalbantjan

 

Za to vreme, policija je pokrenula potragu za nesavesnim vozačem taksija.

- Na osnovu snimaka kamera je utvrđeno šta se dogodilo, kao i koji automobil je u pitanju. Takođe, utvrđeno je i da ima taksi tablu, ali to ne mora ništa da znači jer možda je u pitanju divlji taksista. Utvrđen je njegov pravac kretanja niz Bulevar Despota Stefana, gde su ga kamere snimile i vozilo je identifikovano, pa policija traga za osobom koja je vozila taj automobil - rekao je izvor.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je naložilo hapšenje zasad neidentifikovanog vozača taksija, kojem se na teret stavljaju dva krivična dela - teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading