Danka Ilic
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

- Danas je Međunarodni dan nestale dece. Posvetili smo ga Danki, ali i sva druga nestala deca su uvek sa nama u mislima. Mi i dalje gajimo nadu da će se vratiti kući. Podelite ovaj video sa prijateljima. Hajde da pokažemo koliki je krug podrške porodicama koje i dalje čekaju vesti o svojoj nestaloj deci. Nestala deca ne smeju biti zaboravljena! - piše ispod videa koji je objavljen.

Na snimku se mogu videti pevačice Nataša Bekvalac i Seka Aleksić, glumci Jadran Malkovič, Petar Benčina, Stefan Radonjić, Milena Radulović i Dragana Mićalović, voditeljka Jovana Joksimović, Slobodan Negić, otac ubijene devojčice Sofije Negić (13) i muzičarka Tijana Bogićević. Na kraju snažnu poruku poslao je i Igor Jurić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CNZD (@cnzd.rs)

 

- Ja ne gubim nadu! Verujem da će se svako dete izgubljeno dete vratiti svojoj kući. Ne dozvoljam da nestala deca budu nevidljiva. Zbog toga biram da budem glas onih, čiji se glas ne čuje. Ovaj dan posvećujemo Danki Ilić. Danka je nestala 26. marta 2024. godine i još uvek nije pronađena. Nestala deca ne smeju biti zaboravljena. Mi te nismo zaboravili Danka! Mislimo na tebe svaki dan. Nedostaješ nam, malena. Spominjemo te često. Znaj da mi i dalje gajimo nadu da ćeš se vratiti kući - navode poznate ličnosti u video snimku koji su joj posvetili na Međunarodni dan nestale dece.

Da podsetimo, Danka Ilić (2) devojčica iz Bora nestala je 26. marta u Banjskom polju dok je bila na imanju svog dede. Naime, istragom je utvrđeno da je devojčica zverski ubijena, a da je njeno telo bačeno na obližnju deponiju. Međutim, njeno telo do danas nije pronađeno i pored svih napora timova koji su učestvovali u potrazi. Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50), podsetimo, radnici borskog JKP "Vodovoda" osumnjičeni su za teško ubistvo devojčice.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading