danka ilić ubice
Foto: Alo/Foto: Prinstcreen

 

Pored ostalih svoj iskaz pred tužiocem izneće i Dušan Janković, otac Srđana Jankovića iz sela Luka koji se u produženom pritvoru brani ćutanjem.

Podsetimo, kako se sumnja, Srđan Janković i Dejan Dragijević osumnjičeni za ubistvo deteta.

Oni su 26. marta udarili kolima devojčicu u Banjskom Polju, a potom je onesvešćenu bacili u gepek preko alata. 

svetlana dragijević

 

 

 

Dejan Dragijević, koji je bio suvozač u automobilu, navodno po svom priznaju, je devojčicu kada se osvestila zadavio i telo bacili na divlju deponiju na starobanjskom putu. Potom je kako se sumnja, dva dana nakon monstruzonog zločina telo devojčice preneo na drugu lokaciju. Međutim, iako je navodno priznao ubistvo on još uvek ne želi da kaže gde su odneli telo deteta sa deponije.  

Takođe sumnja se i da su mu u tome pomogli njegov brat Dalibor i otac Radoslav Dragijević. 

Obojica su, nakon njegovog hapšenja uhapšeni ali je brat preminuo u policijskoj stanici na dan kada je trebao da bude saslušan u tužilaštvu, dok je ocu određen pritvor. 

Danka Ilić

Alo!/Dejan Briza

 

Inače, Radoslav Dragijević se brani ćutanjem. U međuvremenu u tužilaštvu je bila i Svetalana, majka Dejana Dragijevića, ali je ona iskoristila svoje zakonsko pravo da ne daje izjave. 

Policija i nadležni organi, punih mesec dana sprovode detaljnu istragu, ali telo do danas nije nađeno.

Zanimljivo je što će oca osumnjičenog Dejana Dragijevića nadalje  braniti branilac po službenoj dužnosti. 

Radoslav Dragijević osumnjičen da je pomagao sinu Dejanu Dragijeviću u skrivanju tela devojčice,  je obavestio tužioca da želi da promeni advokata.

-Radoslav Dragijević je tražio da mu tužilaštvo u Zaječaru obezbedi branioca po službenoj dužnosti, tako da mu ja više nisam branilac-, rekao je Nebojša Živanović. 

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading