Žrtva iz Novog Sada
Foto: Privatna arhiva/Društvene mreže

Par je živeo u  naselju Bangladeš, ali im je izgorela kuća, zbog čega su došli u kuću brata osumnjičenog za ubistvo.

"Par ima troje dece. Najstarije ima 10 godina. Muškarac je ženu ubo nožem šest puta, i to pred njenom sestrom. Ona je pokušala da je odbrani, ali nije uspela u tome", kaže izvor iz istrage. Komšije kažu da su se muškarac i žena često svađali.

Kako komšinica priča za "Novosti", A. A. se od J. F., sa kojim ima troje dece, rastala pre desetak dana, a zatim se preselila kod svog brata.

Prema rečima komšinice, Jožef je danas došao da ubedi Aranku da se pomire nakon čega je izbila svađa, a muškarac je zatim nasrnuo nožem na nesrećnu ženu.

Mesto zločina

Vesna Bilić

 

- Čim sam čula svađu došla sam u njihovu kuću i videla Aranku kako leži krvava na podu. Izvukla sam njenu zaovu da je Jožef ne bi napao, inače ko zna šta bi bilo - priča komšinica.

Podsetimo, kako je izjavio doktor Zoran Krulj, portparol novosadske Hitne pomoći, njihova ekipa izašla je na lice mesta u 14:46, gde su zatekli ženu staru 29 godina sa brojnim povredama koja je preminula na licu mesta, dok je muškarac (36) imao višestruke povrede oštrim predmetom koje je najverovatnije sam sebi zadao.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading