danka ilic
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Juče je u tužilaštvo dovedena Dragijevićeva majka, a bilo je reči o tome da će ponovo da bude doveden i njegov otac, koji je uhapšen zbog sumnje da je pomagao u premeštanju tela devojčice, ali to nije bio slučaj.

Kako kažu iz Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, Radoslav Dragijević neće biti ponovo dovođen u tužilaštvo, osim u jednom slučaju.

- Osumnjičeni Radoslav Dragijević će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru ukoliko sam bude zahtevao da da iskaz, s obzirom na to da se prilikom prvog saslušanja branio ćutanjem - navode u VJT Zaječar.

Oni dodaju i da je Dejanova majka Svetlana Dragijević ispitana juče u svojstvu svedoka pred Višim javnom tužilaštvom u Zaječaru i da je iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči, s obzirom na to da joj je osumnjičeni Dejan sin, a Radoslav suprug.

Podsetimo, osumnjičeni Dejan Dragijević i Srđan Janković jutros su dovedeni u tužilaštvo kako bi prisustvovali iskazima koje su dali majka i otac Danke Ilić, što je njihovo zakonsko pravo, kao i kako bi mogli da, preko advokata, roditeljima devojčice postavljaju pitanja.

Podsetimo, Srđan Janković (50) iz Luke i Dejan Dragijević (50) iz Zlota, osumnjičeni za teško ubistvo dvogodipnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 12 dana, a kako nezvanično saznajemo uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje.

(Telegraf)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading