Ubice Danke Ilić
Foto: Alo/Foto: Printscreen

Svetlana Dragijević majka Dejana Dragijevića iz Zlota koji je osumnijičen za ubistvo male Danke Ilić videla se sa sinom i suprugom Radomirom na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru. Pored nje, bili su i ostali osumnjičeni za ubistvo devojčice. Ovo je prvi put da su se vinovnici ovog jezivog zločina, pogledali oči u oči, svi na jednom mestu. 

- Svi su izvedeni pred tužioca. Na saslušanju je bio Dalibor, Rade, Svetlana, kao i osumnjičeni Srđan Janković iz sela Luka. Pored njih bili su i svedoci, koji su tužiocu kasnije izneli svoja saznanja o ubistvu Danke Ilić (2). 

Kako je Alo!  prethodno pisao, ovo je ujedno bio i prvi susret majke i sina, ali i oca od kada su uhapšeni.

Scena koja je bila ispred vrata kancelarije tužioca, bila je napeta.

- Uzdrhtala je i bila tužna kada je videla sina. Nije joj ni malo bilo lako, a periodično, nakon što gleda u pod, glavu je podizala kako bi videla Dejana - kaže izvor za Alo!

Svetlana je iskoristila svoje pravo i nije davala iskaz. Kratko se zadržala u zgradi tužilaštva, a potom otišla u nepoznatom pravcu.

Podsetimo, Svetlana je nešto posle 8 sati sa štapom u ruci teško hodajući je sve vreme gledala u zemlju, neobazirući se na brojne novinarske ekipe koje su je fotografisale i snimale.

Kada je trebalo da uđe u zgradu nije mogla sama se popenje uz stepenice i advokat je morao da joj pomogne u tome.

- Svedok Svetlana Dragijević je privilegovan svedok u odnosu na Radoslava Dragijevića koji joj je suprug i sina Dejana Dragijevića. Iskoristila je svoje pravo da ne svedoči - rekao je advokat Nebojša Živanović.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading