danka ilić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

"Nije nam do priče i smeta nam interesovanje medija za nas u ovom momentu dok čekamo da nađu telo našeg malog anđela kojeg su monstrumi ubili", rekao je on. On i njegova supruga ne mogu da se koncentrišu ni na šta drugo osim na potragu detetovog tela. Zahvalni su što su mediji uključeni u istragu u želji da se nađu ostaci devojčice. S druge strane su ozlojeđeni zbog izražavanja sumnje pojedinaca u majku i u njih kao porodicu da su krivi za nestanak Danke prijavljen pre 12 dana.

"Kada se nađe telo naše Danke i kada se okonča istraga čiji teret je ogroman, obratićemo vam se i reći sve šta imamo", kazao je Miloš za Republiku. Podsetimo, za ubistvo Danke Ilić (2) za kojom se tragalo deset dana osumnjičeni su D. D. iz sela Zlot i S. J. iz sela Luka. ​Njih dvojica su 26. marta po sopstvenom priznanju ubili Danku Ilić (2). Najpre su je automobilom udarili, a onda je jedan od njih, kako se osnovano sumnja, izašao iz vozila i golim rukama zadavio dete.

Vrlo brzo nakon nestanka Danke Ilić njih dvojica su privedena i ispitana. Na saslušanju su tvrdili da nemaju nikakve veze sa nestankom devojčice. Međutim, oni su policiji bili sumnjivi i zato su policija i vatrogasci prekopavali atare i pretraživali deponije, ubeđeni da će naći telo koje su oni zakopali. Osim toga, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su R. D. (73) i D. D. (40) zbog postojanja osnova sumnje da su osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog Polja.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading