Novi Sad
Foto: Alo/Foto: Alo.rs/Vesna Bilić

Novi Sad i Srbija šokirani su posle stravičnog zločina u tom gradu, kada su mladi supružnici Lav P. S. (25) i Martina P. S. (23) izvršili samoubistvo skokom sa zgrade! Pre toga su kako se sumnja, ubili svoja dva sina! Kako se sumnja, dečaci su ubijeni u stravičnom sektaškom ritualu i navodno su otrovani.

Ekipa Alo! nalazi se na licu mesta u naselju Petrovaradin, gde je zavladao potpuni muk posle stravičnog zločina. Vrata kuće u kojoj je stanovala porodica su zapečaćena, a može se videti i obijena brava, kada su policajci ulazili u kuću i zatekli stravičan prizor.

Novi Sad

Foto: Alo.rs/Vesna Bilić

 

- Sumnja se da su roditelji najpre u stravičnom ritualu otrovali svoju rođenu decu, a zatim se uputili na drugi kraj Novog Sada i bacili se sa zgrade držeći se za ruke - navodi izvor blizak istrazi.

Podsetimo, dva tela su zatečena na pločniku pored jednog od najviših solitera u naselju Liman u Novom Sadu u uorak uveče. Ubrzo je utvrđeno da je reč o mladom bračnom paru koji je izvršio samoubistvo skokom sa zgrade. Međutim, tada je usledio još veći šok kada su u njihovoj kući pronađena tela dvojice njihovih sinova, starih svega 1 i 3 godine. Sumnja se da su ih roditelji otrovali, a da su zatim izvršili samoubistvo.

 (Milan Đuričić)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading