krađa
Foto: Printscreen/Instagram

Oni su početkom ovog meseca uhapšeni i pušteni na slobodu, a sada su pljačku obavili na Karaburmi!

Na društvenim mrežama pojavile su se njihove fotografije sa okretnice linije 16 na Karaburmi, a u opisu se tvrdi da su jutros oko 8 sati ženi ukrali telefon. 

Podsetimo, policija je 31. janura po prijavi uhapsila dvoje nasilnih lopova koji su pokušali da opljačkaju stariju ženu u marketu u Kruševačkoj ulici . 

- Tom prilikom nasilnici su napali fizički napali radnike i polomili staklo na vratima. Ubrzo potom su pobegli, a policiji je prijavljen pokušaj pljačke - rekao je tada izvor Informera.

Pošto je pokušaj pljačke prijavljen u Kruševačkoj ulici, ubrzo uhapsila dvoje nasilnih lopova. 

"Policajci stanice Voždovac, identifikovali su i pronašli sedamnaestogodišnjeg muškarca i dvadesetjednogodišnju devojku, dok se za jednom osobom traga, zbog sumnje da su juče u jednom marketu u Kruševačkoj ulici pokušali da ukradu novčanik šezdesetšestogodišnjoj ženi, u čemu su ih sprečili dvoje radnika" navedeno je tada u saopštenju policiji. 

Osumnjičeni se terete da su potom radnicima zadali više udaraca po glavi i telu i razbili staklo na vratima marketa, nakon čega su pobegli s lica mesta.

"Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela krađa u pokušaju i nasilničko ponašanje, protiv sedamnaestogodišnjaka i dvadesetjednogodišnjakinje biće podnete krivične prijave u redovnom postupku nadležnim tužilaštvima" navedeno je u saopštenju, prenosi Informer.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading