noa milivojev
Foto: Alo/Foto: Printscreen/Društvene mreže

Noa Milivojev (18) ubijena je, sredinom juna ove godine u stanu u centru Beograda, a za teško ubistvo na podmukao način optužen je Ognjen D. (33). Prema našem Krivičnom zakonu njemu preti kazna doživotnog zatvora.

Boba Milivojev, majka ubijene devojke, kako je rekla za "Telegraf.rs", želi da ubica njenog deteta "bude osuđen na smrtnu kaznu".

- Nažalost ona ne postoji u našoj zemlji, pa mu želim da doživi nešto najbolnije i najgore u životu i da se muči dok je živ u najgorim mukama. Ognjene nek te Bog kazni - kaže Boba Milivojev.

Neutešna majka tvrdi da ni u najgorim snovima nije mogla da zamisli da će neko na ovako surov način presuditi "divnom detetu, koje je bilo odličan đak, koga su svi voleli i ko nikome ništa loše nije uradio".

- Nou nas je mnogo volela, a mi ćemo nju zauvek. Samo mogu da kažem ne dao Bog ovakvu tragediju nikome i bol koji osećaju njeni sestra, brat, roditelji i familija - kaže Boba.

Nou su roditelji poslednji put videli u subotu 17. juna i od tog dana im se nije ni javljala. Uzaludni su bili pokušaji majke i oca da je dobiju na telefon. Zvali su je dan kasnije, pa u ponedeljak... Na kraju je mobilni bio nedostupan. U ponedeljak 19. juna otišli su u policiju. Crne slutnje su se obestinile 6. jula ove godine kada su im javili da je Noa ubijena.

- Nisam imala šta da vidim kada ju je isekao. Stalno mi je pred očima slika nje koja pati dok je seče bez milosti. Svašta mi se mota po glavi. Tačno je znao šta radi čim je telo uništavao kiselinom.

Optužnica

Prema navodima optužnice, postoji opravdana sumnja da je okrivljeni 17.06.-18.06. u iznajmljenom stanu u kojem je prijavljeno stanovao u centru Beograda, iz niskih pobuda-mržnje i netrpeljivosti na podmukao način, lišio života N.M. (18), sa kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi.

To je, kako se sumnja, učinio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja N.M. prema okrivljenom, koje je posledica njegove nemogućnosti da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja oštećenog na nastavku veze.

Ognjen D. je kako se sumnja, najpre obnovio kontakt i susrete sa N.M, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletnog oštećenog, pozvavši ga da dođe kod njega u stan, gde je sa njim ušao u svađu i fizički sukob, a potom ga stezanjem vrata električnim kablom lišio života.

Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećenog, a potom delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

Potom je delove tela zalio hemikalijama bazne reakcije i dodao supstance koje sadrže amfetamin, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen , što je sve pronađeno 6. jula.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading