NADROGIRAO SE KOKAINOM I MARIHUANOM, PA SEO U KOMBI Bezobzirni vozač ubio mladića u suprotnom smeru kod Surčina
Printskrin

- Osumnjičeni je na saslušanju delimično priznao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret – teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, za koje je zaprećena kazna zatvora od dve do 12 godina - navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Nakon saslušanja, tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Milan I. je, kako se sumnja, 4. decembra 04.12.2023. godine, oko 12,45 časova u Surčinu pod dejstvom kokaina i kanabinoida, usled čega nije bio sposoban za bezbednu vožnju, upravljao teretnim motornim vozilom i kretao se kolovozom državnog puta iz pravca Surčina u smeru ka Obrenovcu ne prilagodivši brzinu vozila osobinama i stanju puta, vidljivosti i preglednosti.

- Krećući se kolovozom, Milan I, kako se sumnja, nije obratio pažnju na vozilo koje se kretalo ispred njega u istom pravcu, a kojim je upravljao J.J. i koje je usporilo kretanje, pa je u cilju izbegavanja sudara sa tim vozilom prešao na kolovoznu traku namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smera - dodaje se u saopštenju.

Tom prilikom prednjom desnom stranom svog vozila udario je u prednju desnu stranu teretnog vozila marke “Iveco Daily“ koje se tom kolovoznom trakom kretalo iz pravca Obrenovca u smeru ka Surčinu, a kojim je upravljao oštećeni D.P.

Od siline udara, vozilo kojim je upravljao osumnjičeni odbilo se u levu stranu van kolovoza na travnatu površinu, a posledično čemu je D.P. zadobio tešku telesnu povredu u vidu preloma čašice levog kolena, dok je suvozač iz njegovog vozila Z.P. od zadobijenih povreda na licu mesta preminuo.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading