Predrag Jerosimović zasavica
Foto: Printscreen/Facebook

Podsetimo, u utorak je na izlazu iz tunela Učka u smeru Istre u Hrvatskoj došlo do stravične saobraćajne nesreće u kojoj su na licu mesta poginula dva državljanina Bosne i Hercegovine. Kako se navodi, radi se o tridesetsedmogodišnjaku i dvadesetsedmogodišnjaku.

Predrag Jerosimović (25) iz Zasavice I, koji je bio putnik u automobilu marke "audi" je nažalost, i pored velikih napora lekara podlegao povredama. On je prevezen u bolnicu u utorak ali je na žalost od teških povreda preminuo u sredu, 6. decembra.

Telo preminulog Predraga bi trebalo da stigne u petak u Srbiju, te će po rečima porodice sahrana biti 10. decembra.

- Predrag je među sugrađanima bio omiljen, baš kao i njegova najbliža porodica. On je iza sebe ostavio dvoje maloletne dece. Reči koje se najčešće čuju od prijatelja i poznanika ovog momka jesu – neviđena tragedija, momak koji je voleo i znao da peva, radan, vredan i omiljen u selu. Otišao je za poslom u Hrvatsku i eto šta se desilo - reči su jedne meštanke.

Iz policije su saopštili kako je došlo do nesreće, a uzrok je neprilagođena brzina.

- Zbog neprilagođene brzine automobil je udario u saobraćajnu signalizaciju, a potom i na deo ostrva naplatne kućice. Dve su osobe poginule, a dve su povređeni u nesreći koja se dogodila oko 19 sati na izlazu iz tunela Učka. Nesreća se dogodila kada je 27-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao automobilom, bosanskohercegovačke registracijske oznake, iz pravca Rijeke prema Vranji brzinom većom od propisane. Izlaskom iz tunela i dolaskom do krivine u desno, vozač nije prilagodio brzinu kretanja uslovima na putu, već je skrenuo u levo i udario u signalizaciju, a potom i na deo ostrva naplatne rampe – naveli su iz hrvatske policije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading