MI TE I DALJE ČEKAMO Roditelji nestale Barbare Vitez sedam godina ne gube nadu da će se ona pojaviti
foto: nestali srbije

 

 

- Danas je tačno 7 godina od kako si otišla na rođendan i nisi se vratila... Mi te samo čekamo i čekamo - napisao je neutešni otac Endre Vitez na Fejsbuku.

barbara vitez

undefined

 

 

Podsetimo, Barbara je nestala 25. novembra 2016. kada se vraćala sa rođendana, a navodno tada je pala u reku s mosta u Senti. Ronioci su danima pretraživali reku, ali njeno telo nije nađeno.

Na dan nestanka dvojica njenih drugara ispričala su policajcima da se ona saplela na mostu na Tisi i upala u reku. Međutim, njeni otac i majka ne veruju u to.

- Poslednji put viđena je 25. novembra 2016. u senćanskoj prodavnici "Idea", kada su je snimile kamere, i to je bilo u 21.41 sat. Na snimku se ne vidi da li je naša ćerka sa tom dvojicom dečaka krenula ka mostu ili na drugu stranu - govorio je ranije Endre.

MI TE I DALJE ČEKAMO Roditelji nestale Barbare Vitez sedam godina ne gube nadu da će se ona pojaviti

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Porodica iz dana u dan tuguje i nada se da će je naći živu i zdravu, a svake godine 25. novembar za njih je veoma bolan. Porodicu Vitez je 2019. slomila još jedna nesreća - njihovog sin Atila (25), Barbarin brat, preminuo je.

Barbara je, inače, na Interpolovoj žutoj poternici, na kojoj se nalaze nestale osobe, od februara 2017. godine.

Barbarini roditelji za sve ovo vreme dobijali su razne informacije o tome gde bi njihova ćerka mogla da bude. Između ostalog ida je oteta, da se udala, da je prodata u belo roblje, a dobili su čak i anonimno pismo nekoliko nedelja nakon njenog nestanka "da je Barbara drogirana, silovana, zadavljena, a potom bačena u reku".

 

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading