ŠEST GODINA OD MISTERIOZNOG NESTANKA BARBARE VITEZ Otac poručuje:"Proživljavamo pakao na zemlji bez tebe! Dokle više!"
foto: nestali srbije

Barbara Vitez iz Sente, imala je samo 15 godina kada je nestala, a ove godine se navršava čak šest godina od kako niko ne zna šta se dogodilo s njom! Njen otac Endre na Fejsbuku je rastužio je Srbiju srceparajućom porukom!

Nesrećni Endre Vitez postavio je kolaž fotografija njegove mezimice, a njegova poruka nikoga nije ostavila ravnodušnim.

- Šest godina je kako si nestala devojčice moja! Dokle više ovog pakla na zemlji bez tebe? Šest godina bez tebe ćeri! dokle više ovog pakla bez tebe ?? - napisao je neutešni otac.

ŠEST GODINA OD MISTERIOZNOG NESTANKA BARBARE VITEZ Otac poručuje:

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Barbara Vitez je kobnog 25. novembra 2016. u Senti bila na rođendanu. Niko nije ni slutio da će je tada videti poslednji put. Po povratku s rođendana je nestala, a sumnja se da je s mosta pala u Tisu. Međutim, njeno telo nikada nije pronađeno, niti bilo kakav trag, a njeni nesrećni roditelji s vremena na vreme dobijaju anonimne poruke s različitih krajeva sveta da je navodno viđena.

Barbarina majka Melinda često na svom Fejsbuk profilu postavlja pesme ali i poruke posvećene njenoj ćerkici, za kojom žudi već šest godina i želi samo ponovo da je vidi i zagrli.

Da tragedija bude veća, roditelji Endre i Melinda ostali su i bez sina Atile (24)  koji je od posledice gripa preminuo u bolnici u Kikindi 2019.

ŠEST GODINA OD MISTERIOZNOG NESTANKA BARBARE VITEZ Otac poručuje:

Printskrin

 

Porodici Vitez se javljaju sa svih strana da su je videli. Navodno je viđena u Mađarskoj, Grčkoj, Rumuniji, a neki sumnjaju da je kobne noći bila kidnapovana i da je žrtva trgovine ljudima.

- Ona je otišla na rođendan i nije se vrataila ni do danas. Za nas vreme kao da je stalo. I za mene i za moju ženu, to jest majci Barbarinoj. Živimo samo zbog nade - rekao je Endre jednom prilikom.

Čak jednom prilikom roditelji su dobili su fotografiju na kojoj se vidi devojčica koja podseća na Barbaru, a navodno tom prilikom je koristila internet i dopisivala se preko lajv četa. Tada se navodno nalazila u Budimpešti, a roditelji su ubeđeni da je to bila ona.

- Prepoznali smo je po očima i ožiljku. Takođe, shvatili smo da je ona po njenom reagovanju na svoje ime, ime njene mace, na ime njenog brata - objašnjavaju roditelji i dodaju da se nakon te njene reakcije lajv čet prekinuo i potom nije bilo više moguće s njom stupiti u kontakt preko društvenih mreža.

Takođe, roditelji su ispričali za medije da misle da im je Barbara putem jedne mađarske emisije poslala poruku preko dirljive pesme.

- Voditelj je rekao da je "Barbika poslala pesmu mami i tati i njenom bratu" - pričaju uplakani roditelji i dodaju da pesma u prevodu na srpski znači "Težak je ovaj put".

Prema zvaničnoj verziji, sumnja se da je devojčica skliznula s mosta i upala u reku, međutim, nikakav trag do sada nije pronađen.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading