A.K.
Foto: Alo/Društvene mreže

Slučaj je, da podsetimo, otkriven slučajno i to prilikom vakcinacije i sistematskog pregleda deteta.

A. K. je, kako se saznaje proteklih nekoliko dana u porodičnom stanu, koristeći odsustvo svoje supruge, u više navrata fizički zlostavljao bebu.

- On je i kao mlađi imao problema sa zakonom, bio je problematičan i nekoliko puta je izbacivan i iz škole. Išao je u školu u jednom selu blizu Kraljeva, odakle je izbačen i prebačen u Kraljevo, a sve zbog nasilničkog ponašanja - kaže izvor Kurira i dodaje:

A.K.

Društvene mreže

 

- Nije poznato da je bio nasilan prema majci deteta, a ranije je bio u vezama sa starijim ženama. Ova devojka nema ni 20 godina, verujemo da je razlog svega bila ljubomora što je njeno dete od nekog drugog čoveka, a ne njegovo.

Majka je sa nasilnikom živela u vanbračnoj zajednici, a ona je kasnije i priznala da je njen partner, odnosno očuh bebe, naneo povrede devojčici.

- Bebu je majka dovela u Dom zdravlja u Kraljevu, u Službu pedijatrije. Medicinska sestra je otkrila da beba ima čudnu boju lica. Daljim pregledom primećena je asimetrija ramena. I odmah je prijavila da nešto nije u redu - kaže izvor iz kraljevačke bolnice.

Na društvenim mrežama se mogu videti njegove fotografije na kojima drži palice, slika noževe i boksere, ali i fotografije sa Kristijanom Golubovićem.

A.K.

Društvene mreže

 

 

- Ekipa se vraća stara, krećemo ponovo - piše na fotografiji sa Kristijanom dok u pozadini ide pesma iz filma "Južni vetar".

Majka i beba su hospitalizovane u Beogradu, a osumnjičeni je odmah uhapšen.

BONUS VIDEO

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading