očuh koji je tukao bebu
Foto: Alo/Društvene mreže

A. K. je uhapšen zbog sumnje da je tukao sedmomesečnu bebu, dok njegova supruga nije bila tu. I. I. (19), majka bebe, priznala je da je njen suprug tukao dete, a sada se oglasio i njen otac, prenosi Blic.

- Pod velikim sam stresom, mnogo mi je teško, a moram da radim. I. je sada kod mene kući u Vrnjačkoj Banji. Biološki otac nije želeo da prizna bebu i I. je počela da se zabavlja sa A. - počinje priču Ivan I.

Kako on priča, I. i A. su se venčali dok je ona bila trudna i neko vreme su živeli u Vrnjačkoj Banji, nakon čega su se preselili u Kraljevo i počeli da žive sa A. roditeljima.

- On je I. slao da ide u prodavnicu i tada je tukao bebu, dok ona nije bila tu - priča potreseni čovek.

"Pozajmio je pare da ide u Beograd da vidi bebu"

Kada je beba završila u bolnici, nakon čega je zbog težine povreda prebačena za Beograd, A. je došao kod svog tasta Ivana.

- Pitao me je da mu pozajmim pare da ima da ode u Beograd. Dao sam mu, ni ne sluteći da je on za sve kriv. Čuli smo se dok je bio ispred bolnice i čekao sanitet, zvučao je normalno - priča sagovornik.

Kako dalje priča, nakon toga je saznao da je A. uhapšen i da je on taj koji je osumnjičen za zlostavljanje bebe. Ivan ističe da prema njegovim informacijama A. nije bio nasilan prema njegovoj ćerki. Majku bebe I. je ispitala policija, kao i Centar za socijalni rad.

Beba ima prelome i unutrašnje krvarenje

Beba je u bolnicu primljena sa teškim povredama - prelomom nadlaktice, prelomom ključne kosti, hematomom na glavi, prelomom rebara i unutrašnjim krvarenjem.

- Bebu je majka dovela u Dom zdravlja u Kraljevu, u Službu pedijatrije. Medicinska sestra je otkrila da beba ima čudnu boju lica. Daljim pregledom primećena je asimetrija ramena. I odmah je prijavila da nešto nije u redu - kaže izvor iz kraljevačke bolnice.

Osumnjičeni A. K. je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

BONUS VIDEO

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading