ROĐAK BELIVUKA OSUĐEN ZA UBISTVO Posle žurke najboljem prijatelju zario je nož u srce
Foto: Alo/FOTO: Aleksandar Nalbantjan

- Apelacioni sud u Beogradu, nakon održane sednice veća, doneo je presudu kojom je odbio kao neosnovane sve žalbe i potvrdio prvostepenu presudu - navodi se u odluci suda. Zločin se, podsetimo, dogodio 14. januara 2021., posle žurke na kojoj su prijatleji bili zajedno.

suđenje

Foto: Alo!/Masanori Jošida

 

 

Prvostepena presuda, podsetimo, doneta je u aprilu ove godine i Ibrahimović je dočekao na slobodi.

 - Okrivljeni Damir Ibrahimović je oglašen krivim što je 14. januara 2021. godine, na trotoaru, ubio Ivana Trifunovića lišio života, pri čemu je njegova mogućnost da shvati značaj svog dela i upravlja svojim postupcima bila smanjena, ali ne bitno, na taj način što je oko 3.00 sata motornim vozilom dovezao oštećenog koji je bio u pripitom stanju do kuće, sa žurke koju su zajedno organizovali, nakon čega je oštećeni otišao do svog stana gde je uzeo telefon svog oca i istim je pozvao na telefon. Potom je izašao iz svog stana, uputio se peške trotoarom gde je oko 3.46 sati naišao Ibrahimović automobilom, zaustavio se, izašao iz njega i krenuo peške ka pokojnom - opisano je u potvrđenoj prvostepenoj presudi šta je prethodilo ubistvu. Kako se navodi, kada su se susreli, Ibrahimović je nožem koji je imao kod sebe, ubo prijatelja u levu stranu grudnog koša.

ROĐAK BELIVUKA OSUĐEN ZA UBISTVO Posle žurke najboljem prijatelju zario je nož u srce

Foto: Alo!/Masanori Jošida

 

 

- Ivan Trifunović se okrenuo i počeo da beži nazad trotoarom u suprotnom smeru od onog kojim je prethodno došao, a Ibrahimović je krenuo za njim da ga juri, da bi zatim, usled posledica prethodno zadobijene povrede pao na tlo, nakon čega je do njega prišao okrivljeni, a za njim je u tom trenutku naišao i otac oštećenog, koji je prethodno izašao iz stana da potraži sina. Otac teško povređenog, koji je ležao bez svesti, i Ibrahimović su ga uhvatili za ruke i dovukli ga do automobila, ubacili ga na zadnje sedište. Otac je seo pored njega, a okrivljeni Ibrahimović ih odvezao do Urgentnog centra gde je uprkos ukazanoj lekarskoj pomoći Ivan Trifunović preminuo - navedeno je u potvrđenoj presudi Višeg suda u Beogradu.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading