"OČI MOJE LEPE, SA SOBOM SI ODNEO I DEO MENE" Potresna poruka majke dečaka stradalog od strujnog udara
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

"Sine moj. Oči moje lepe. Anđele moj. Počivaj u miru. Sa sobom si odneo i deo mene. Uvek ćemo te voleti", napisala je neutešna majka na svom Fejsbuk profilu.

Dečak star 13 godina, koji je sinoć u Bačkoj Palanci nastradao od strujnog udara, prema nezvaničnim saznanjima, igrao se na ulici, kada je naleteo na žicu pod naponom.

Pretpostavlja se da je ispred kuće sa brojem 30 u Dositejevoj ulici, gde se nesreća dogodila, usled prošlonedeljnog nevremena došlo do oštećenja žica koje su visile, prenose Novosti.

Nesreća se dogodila nešto posle 23 sata ispred kuće u kojoj, navodno niko ne živi. Hitna pomoć je brzo intervenisala, a kako su za "Novosti" rekli u ovoj zdravstvenoj ustanovi, poziv su primili u 23.12 sati, a  lekarska ekipa je na terenu bila u 23.15 sati. S obzirom na to da su žice bile pod strujom visokog napona, pozvani su i vatrogasci i isključena je struja da bi se moglo prići detetu.

Medicinska ekipa Hitne pomoći je odmah krenula sa reanimacijom dečaka koja je trajala 40 minuta, ali na žalost, bez uspeha i mogli su samo da konstatuju smrt.

Osim trinaestogodišnjaka, tu se , navodno igralo još nekoliko dece.

Posle tragedije koja je zadesila porodicu trinaestogodišnjaka, potresnom porukom na Fejsbuk profilu oglasila se dečakova majka.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading