ŠEST MESECI BEZ NAJLEPŠIH OČIJU, JEDNOM ĆEMO PONOVO BITI ZAJEDNO Pretužan status oca ubijene Ivane
Foto: Privatna arhiva/Printscreen

On je u pretužnom statusu, uz njenu fotografiju, napisao: 

- Kažu...da duša noću napušta telo i putuje onome koga voli...6 meseci bez najljepših očiju...jednom ćemo ponovo biti zajedno, i tamo te neću pustiti iz zagrljaja da mi opet iznenada ne odeš....

Podsećanja radi, Ivana Krivokapić je devojka koja je ubijena pre šest meseci, njena tragična smrt potresla je celu Srbiju

Ivana je živela u iznajmljenom stanu na Zvezdari, a za zločin se otkrilo nakon što se braći nije javljala na telefon, te su došli do njenog stana 24. decembra prošle godine.

Ivana Krivokapić

Printscreen

 

 

 

Devojka je zatečena otkopčanih pantalona i podignute bluze sa vidljivim modricama po vratu. Kasnije se ispostavilo da je imala povrede i na prstima šake, što ukazuje da se borila sa svojim ubicom.

Već 30. decembra prošle godine Više javno tužilaštvo je saopštilo rezultate obdukcije sa toksikologijom, koji su potvrdili da je studentkinja ubijena, iako se danima pre toga samo spekulisalo da je u pitanju ubistvo, to zvaničnici nisu saopštili.

Posle 20 dana, utvrđeno je da za Ivanino ubistvo osumnjičen Jetmir Gočaj (24), što je zvanično saopštilo Više javno tužilaštvo u Beogradu ,13. januara ove godine. 

ŠEST MESECI BEZ NAJLEPŠIH OČIJU, JEDNOM ĆEMO PONOVO BITI ZAJEDNO Pretužan status oca ubijene Ivane

Instagram

 

 

Kako su oni naveli, sumnja se da je Jetmir Gočaj, 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu K, sa kojom je bio u emotivnoj vezi. On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.

Tužilaštvo je predložilo sudu da se Jetmiru odredi pritvor, kao i da se raspiše poternica, koja je stupila na snagu 16. januara ove godine.

Od tada nema novih informacija o ovom zločinu, a Jetmir već šest meseci uspešno izmiče nadležnim organima

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading