OGLASILE SE KOMŠIJE ČOVEKA ČIJE JE TELO NAĐENO U MAJDANPEKU Ne mogu da se oporavim od tog prizora, bio je sav izgreban po licu
Foto: Alo/RINA

 Telo muškarca nađeno je sa povredama nanetim iz vatrenog oružja, a u blizini je pronađena i lovačka puška.

 Još uvek se utvrđuju sve okolnosti ove tragedije. Nakon uviđaja puška je odneta na dodatna veštačenja kako bi se utvrdilo da li je N.A. pucao u sebe iz tog oružja. Telo nastradalog prevezeno je na obdukciju kojom bi trebalo da se utvrdi tačno vreme i uzrok smrti - navodi naš izvor iz istrage.

U komšiluku nastradalog šokirani su jutrošnjim prizorom, piše Informer.

- Jutros sam se vraćao iz noćne smene i ispred zgrade ugledao policiju i lekare Hitne pomoći. Tek onda sam saznao da se moj dobri komšija ubio. Video sam ga kako leži na ulici, bio je sav izgreban po licu. Ne mogu da se oporavim od tog prizora - priča jedan od prijatelja nastradalog muškarca.

Prema njegovim rečima, nastradali N.A., nakon razvoda, živeo je sa ocem koji je nekada radio u lokalnoj "Šumskoj upravi".

- Bio je vredan čovek, dobar, ali je voleo da popije. Ponekad smo znali da popijemo poneko pivo i ispričamo se ispred prodavnice. Čuo sam da je pre tragedije bio na nekoj lokalnoj proslavi, a pamtiću ga kao strastvenog lovca. Mrtvog ga je pronašao njegov nerazdvojni drugar i to kad je krenuo na posao. Užas - dodaje on i napominje da se po komšiluku pronela priča da se N.A. ubio.

Tagovi

Komentari (0)

Loading