POSLE KRVAVOG PIRA ZANEMEO U POLICIJI Dečak (13) sekirom napao majku i sina kod Zrenjanina
Foto: Alo/Alo/M.O.

On kako saznajemo nakon krvavog pira nije želeo da prića zašto je pokušao da ubije drugara i njegovu majku.

Stravičan napad dogodio se noćas oko 01.20 sati u dvorištu porodične kuće u Ulici maršala Tita u tom mestu. Navodno, nakon svađe, osumnjičeni maloletnik dograbio je sekiru i nož i izbo M.S. po stomaku, a njegovu majku V.S., koja mu je priskočila u pomoć, izudarao po glavi.

POSLE KRVAVOG PIRA ZANEMEO U POLICIJI Dečak (13) sekirom napao majku i sina kod Zrenjanina

Alo/M.O.

 

M.S. je prema kazivanju meštana onako krvav istrćao na Ulicu dozivajuči pomoč. Njemu su komšije pritekle a potom I obavestile policiji koja je privela tinejdžera.

Kako kaže meštanka koja poznaje V. S. i njenog sina M. S., sedamnaestogodišnjem dečaku je odstranjena slezina, a oštećeni su mu i jetra i pluća.

- Njegova majka je na neurohirurgiji u Novom Sadu jer će zbog udaraca morati da ide na još jednu operaciju. Majka je skoro bila operisana od kancera i mislim da je krenula na analize neke, jer su joj pronašli cistu na vratu kako sam čula, a sin joj ide u srednju školu za konobara u Zrenjaninu, putuje i to je verovatno dečak sa kojim se družio - kaže meštanka.

Ocu maloletnog dečaka K. L. (31) je određeno zadržavanje zbog krivičnog dela - zapuštanja i zlostavljanja maloletnog deteta. Krivična prijava u redovnom postupku će biti podneta i protiv N. T. (32), majke maloletnog dečaka, i to zbog krivičnog dela - zapuštanje i zlostavljanje maloletnog deteta.

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading