DEČAK ŽENI RAZBIO GLAVU SEKIROM, PA IZBO NJENOG SINA Detalji stravičnog zločina u Radojevu kod Zrenjanina! (FOTO)
Foto: Alo/Alo/M.O.

Tinejdžer A. L. (13) iz sela Radojevo kod Srpske Crnje, nedaleko od Zrenjanina, uhapšen je zbog sumnje da je nožem izbo svog druga M. S. (17), kao i da je sekirom povredio njegovu majku V. S. (57) u njihovoj kući.

Kako saznajemo, pokušaj dvostrukog ubistva dogodio se u nedelju u jedan sat posle ponoći u Ulici maršala Tita. Dečak je, navodno, najpre napao ženu, a potom i njenog sina, inače svog najboljeg prijatelja s kojim se prethodno posvađao.

DEČAK ŽENI RAZBIO GLAVU SEKIROM, PA IZBO NJENOG SINA Detalji stravičnog zločina u Radojevu kod Zrenjanina! (FOTO)

Alo/M.O.

 

- Ženu je više puta udario sekirom u glavu, dok je tinejdžera ubadao nožem u grudi i stomak - navodi naš izvor.

Kako dodaje, povređeni tinejdžer je potom izašao na ulicu sav krvav i počeo da doziva pomoć.

- Komšije su čule da neko viče na ulici i kada su izašle videle su maloletnika. Povređen je trčao. Imao je rane po stomaku. Najednom je pao ispred komšijske kuće. Kasnije je u kući, s povredom glave i obilnim krvarenjem, zatečena i njegova majka - objašnjava naš sagovornik iz sela Radojevo.

Policija i Hitna pomoć brzo su pristigli na mesto napada. Lekari su potom prevezli povređene u Urgentni centar bolnice u Zrenjaninu. I majka i sin su teško povređeni, zbog čega lekari ulažu sve napore da im spasu život. Tinejdžeru je zbog rana od sečiva odstranjena slezina, a oštećena su mu jetra i pluća.

Meštani s kojima je reporter Alo! razgovarao navode da je osumnjičeni problematičan, ali da ne mogu ni da zamisle šta ga je navelo na pokušaj dvostrukog ubistva.

DEČAK ŽENI RAZBIO GLAVU SEKIROM, PA IZBO NJENOG SINA Detalji stravičnog zločina u Radojevu kod Zrenjanina! (FOTO)

Alo/M.O.

 

- On živi kod bake, gde ga je smestio Centar za socijalni rad iako u istom selu žive i njegovi roditelji. Bio je prepušten samom sebi. Izvesno vreme proveo je i u hraniteljskoj porodici, ali se njegova baba na kraju izborila za starateljstvo - pričaju meštani.

Babi je po saznanju šta je njen unuk uradio pozlio, zbog čega joj je ukazana lekarska pomoć u Domu zdravlja u Srpskoj Crnji.

- Rekla je da ne želi da govori o slučaju. Bila je potresena i uplakana - navodi izvor.

Uhapšen i otac napadača:
Dete zapustio i zlostavljao

Policija u Zrenjaninu je po nalogu nadležnog tužilaštva uhapsila K. L. (38), inače oca dečaka koji je napao ženu i njenog sina, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnika. Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti saslušan. Kako nezvanično saznajemo, on ima dosije i već je bio u zatvoru.

U Domu zdravlja u Srpskoj Crnji potvrđeno je za Alo! da je njihova ekipa prva ukazala pomoć žrtvama i da su povrede nanete sekirom i nožem. Kasnije, u tri sata posle ponoći, transportovani su u zrenjaninsku bolnicu, a potom i u Klinički centar Vojvodine.

- Pacijentkinja je primljena na Kliniku za neurohirurgiju Kliničkog centra Vojvodine preko Urgentnog centra zbog povrede glave. Nakon prijema u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, sprovedeni su adekvatna dijagnostika i primarni hirurški tretman. Pacijentkinja je stabilnog opšteg stanja, hospitalizovana je na Klinici za neurohirurgiju, gde se sprovodi dalji intenzivni konzervativni tretman i monitoring - rekao je za Alo! Siniša Knežević iz KCV.

Muškarac koji živi sa babom maloletnog napadača rekao nam je da su on i povređeni tinejdžer bili dobri prijatelji i da su se, najverovatnije, zbog nečega posvađali.

O povređenoj ženi kažu da je nedavno operisana od kancera i započela je dodatno analize jer su joj pronašli cistu na vratu. Njen sin, kažu, ide u srednju školu za konobara u Zrenjaninu.

Na saslušanju samo odmahivao glavom

Osumnjičeni A. L. (13) je posle hapšenja odveden u policijsku stanu na saslušanje. Kako saznajemo, on nije hteo da objasnio zbog čega je počinio krvavi pir, već je samo prilično zbunjen odmahivao glavom.

Meštani u strahu: Treba nam zaštita!

Meštani Radojeva zabrinuti su i strepe za svoju bezbednost, posebno žene.

- Upadaju nam u kuće, pljačkaju nas, ne biraju sredstva. Postoji grupa, da kažemo, bandita od kojih svi strahuju. Potrebna nam je zaštita ako je to ikako moguće - pričaju meštanke koje su želele da ostanu anonimne.

Crna lista: Pre dva meseca
u istom selu silovana žena

Selo Radojevo često je tema medija, ali nažalost, po crnoj hronici. Pre samo dva meseca novinske stupce ispunio je još jedan užasan zločin, o čemu je Alo! pisao. Tada je 17. marta žrtva svirepog mučenja, iživljavanja i silovanja bila žena (68) kojoj su povrede naneli sugrađani Lj. N. (32) i njegov 17-godišnji sestrić. Obojica su u zatvoru, a jadna žena nam je u izjavi rekla da se bori s noćnim morama i plaši se da će joj se nasilnici osvetiti i ubiti je jer ih je prijavila policiji.

- Divljački su mi skinuli pidžamu i bacili me na pod, a potom nisu gledali gde me udaraju. Nožem su mi urezali slovo S na ruci, preteći da će me zaklati ako ih prijavim - rekla je tada za Alo! žena (68).

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading