ŽENU CELU NOĆ KASAPIO NOŽEM, PA JE SILOVAO Detalji monstruoznog zločina kod Zrenjanina (FOTO)
Foto: Alo/M. O./Društvene mreže

Muškarac Ljuba N. (32) uhapšen je zbog sumnje da je 16. marta u selu Radojevo kod Zrenjanina upao u kuću komšinice (68), koju je najpre satima tukao, polivao vodom i mučio, a potom silovao i opljačkao!

Kako saznajemo, lisice su stavljene i njegovom sestriću (17), koji je učestvovao u monstruoznom nasilju, ali ne i u silovanju. Zločin se dogodio u večernjim časovima, kada su osumnjičene ispred kuće žene navodno dovezla dvojica saučesnika za kojima policija traga.

ŽENU CELU NOĆ KASAPIO NOŽEM, PA JE SILOVAO Detalji monstruoznog zločina kod Zrenjanina (FOTO)

Foto: Miroslava Obadić

 

- Žena živi sama u kući, a osumnjičeni su to znali jer su joj komšije. Najpre su počeli da je brutalno udaraju rukama i nogama, preteći da će je zaklati i da od nje neće ostati ništa - navodi naš izvor iz istrage.

Kako dodaje, stariji osumnjičeni je potom otišao i korak dalje.

- Skinuo je žrtvu i po telu joj nožem urezivao inicijale. Žena je vrištala i dozivala pomoć, ali je niko nije čuo. To je trajalo gotovo čitavu noć - dodaje naš sagovornik.

Meštani u panici: Ovo
se dešava mesecima!

Meštani sela Radojevo kažu za Alo! da su u panici zbog događaja koji je uznemirio Srbiju.

- Zabrinuti smo za bezbednost. Ima puno samačkih domaćinstava. Žene žive same. U poslednjih nekoliko meseci dešavaju se upadi u kuće, pljačkaju čak i tamo gde su kamere – pričaju oni.

 

Jeziva tortura se ni tu nije zaustavila. Sumnja se da je stariji muškarac Lj. N. naposletku silovao ženu, nakon čega su joj navodno obojica ukrali novac i mobilne telefone i pobegli.

- Žrtva se od batina onesvestila i tada ju je jedan od njih silovao. Potom su je ostavili da leži u istom položaju do jutra, kada je smogla snage da pozove pomoć - kaže izvor.

ŽENU CELU NOĆ KASAPIO NOŽEM, PA JE SILOVAO Detalji monstruoznog zločina kod Zrenjanina (FOTO)

Foto:M. O.

 

U pomoć joj je pritekao komšija Bojan Felbab, koji za Alo! kaže da je zatekao jeziv prizor.

- Komšinica koja živi preko puta me je probudila dan kasnije u šest ujutru. Napadnuta komšinica je došla kod mene i ugledao sam strašan prizor. Bila je umotana u ćebe, a krvi je bilo svuda po njoj. Rekla mi je da pozovem komšiju koji o njoj vodi računa i koji joj je inače pomagao i vozio je u bolnicu. Upravo je on pozvao policiju i Hitnu pomoć - rekao je Felbab.

Policija je odmah uhapsila dvojicu osumnjičenih, dok za dvojicom iz automobila još traje potraga.

Žena je prevezena u bolnicu u Zrenjaninu, gde su joj konstatovane brojne povrede. Detaljnim analizama lekari su kasnije utvrdili i da je silovana.

Osumnjičenom Ljubi N. određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu. Maloletnik je priveden kod sudije za maloletnike Višeg suda u Zrenjaninu.

Inače, kako Alo! saznaje, Ljuba N. je bio u zatvoru u Rumuniji.

Izgubila dvojicu sinova

Komšije žrtve nasilja i seksualnog zlostavljanja kažu da je ona ima tešku životnu priču i da su to osumnjičeni iskoristili. 

- Jedan sin joj je preminuo pre manje od dve godine, a drugi pre pet. Mnogo se mučila. Strašno je ovo što joj se desilo. Ona je pre dva meseca izašla iz bolnice, gde joj je izvađena materica - kažu komšije. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading