SVI SE ČUDILI ŠTA RADI S NJIM! Komšije o jezivom zločinu u Jagodini: Otkriveni detalji o Bojanovim krvoločnim psima!
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija M.J.

Zločin se, podsetimo, dogodio u utorak ujutru oko tri sata u stanu osumnjičenog koji je nakon verbalne svađe fizički napao žrtvu, a potom je toliko pretukao da je nesrećna žena od zadobijenih povreda preminula.

- Strašno je ovo što se dogodilo i jadna ta deca koju je ova žena ostavila iza sebe! Niko od njih petoro nije punoletan, a sad su ostali bez majke. Andrea se sa ubicom zabavljala neko vreme i svi su se čudili šta radi s njim, s obzirom da je problematičan, agresivan i nasilan i svi ga se u kraju plaše i ne žele da imaju nikakav kontakt s njim - kažu oni i dodaju:

- Prošle godine je imao fiks ideju da pusti opasne i krvoločne pse da šetaju bez povodca i niko ne sme da mu priđe. Uvek je glumio neko ludilo, i svi smo bežali od njega, a sad je ubio tu nesrećnu ženu.

Komšije su navele da je ubijena žena peto dete rodila u junu 2019. i da je i dlaje u braku sa suprugom s kojim je od svoje 17 godine.

Prestala da brani ''oca iz pakla'', a evo zašto je lagala medije! - Alo.rs

- Udala se veoma mlada i najstarije dete joj ima 17 godina. Bila je veoma požrtvovana majka, a njen suprug s kojim se razišla pre nekoliko je kamenorezac i oni su zajedno veoma dobro brinuli o deci - kažu komšije i dodaju da je u poslednje vreme Andrea počela da se zabavlja sa problematičnim Bojanom M.

Na društvenim mrežama može se primetiti da su i žrtva i osumnjičeni bili veoma aktivni i da su često objavljivali zajedničke fotografije na kojima deluju srećno. Prijatelji se sada na mrežama oprašataju od ubijene majke petoro dece gde ne mogu da poveruju da nje više nema.

Uhapšeni bivši i sadašnji direktor ''Komunalca'' iz Bujanovca - Alo.rs

- Nema više naše princeze Ane - stoji u jednoj od objava njenih prijatelja gde su na zajedničkoj fotografije, dok se ispod nje samo nižu tužni komentari "ne mogu da verujem da je više nema" i "duboko saučešće porodici".

Podsetimo, nakon što je zverski ubio Andreu K. osumnjičeni je navodno neko vreme ostao da sedi pored njenog krvavog tela, a potom je uhapšen i za danas je zakazano njegovo saslušanje.

Više javno tužilaštvo u Jagodini vodi istragu kojom će utvrditi sve detalje ovog zverskog ubistva. Inače, ubijena žena iz Jagodine je 10. žrtva koju je ubio emotivni partner od početka godine.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading