Milica Jovanović NASILJE NAD ŽENOM U VLADIMIROVCU Pretio supruzi pesnicom pred dvoje maloletne dece, pijan razlupao kuću 14:59 Hronika 0
Milica Jovanović NASILNIK JE IZNEO ODBRANU PRED TUŽIOCEM Novi detalje iz istrage jezivog zlostavljanja bebe i silovanje supruge na Zvezdari 14:37 Hronika 0
Vuko Popović BEBU TUKAO MESECIMA, SUPRUGU ZLOSTAVLJAO I SILOVAO Osumnjičenom za stravično porodično nasilje na Zvezdari preti dugogodišnja robija 20:50 Hronika 0
Vuko Popović NASILNIK SA ZVEZDARE KOJI JE PRETUKAO BEBU I SILOVAO ŽENU, BIO NASILAN I PREMA MAJCI Hapšen zbog nasilja u porodici i pre 6 godina, a ovako je tada lagao 16:49 Hronika 0
Vuko Popović ''MOŽDA SAM BIO MALO GRUBLJI JER SAM SE ZANEO'' Besramna izjava pred tužiocem osumnjičenog za nasilje nad bebom i silovanje supruge 15:59 Hronika 0
E.Sadiku NAPASNIK SA ZVEZDARE SRAMNO SE BRANIO On se sumnjiči za silovanje vanbračne supruge i prebijanje šestomesečnog sina 14:50 Hronika 0
Vuko Popović SLUČAJ STRAVIČNOG PORODIČNOG NASILJA PREUZELO TUŽILAŠTVO Muškarac koji je pretukao bebu i nevenčanu suprugu optužen i za silovanje 21:33 Hronika 0
Nina Denda "SILOVAO JE ŽENU I DAVIO DETE" Nakon što je preuzela brigu o šestomesečnoj bebi, žena Zvezde Granda otkrila sve o brutalnom nasilju 21:19 Hronika 0
Vuko Popović PRETUČENA ŽENA POZVALA 192 KADA NASILNIK NIJE BIO U STANU Policijski službenici zatekli potresan prizor na Zvezdari 19:18 Hronika 0
Vuko Popović ŽENA KOJA JE OPTUŽILA MUŽA DA JE PRETUKAO NJU I DETE NA LEKARSKIM PREGLEDIMA Brigu o šestomesečnoj bebi preuzeo poznati pevač 19:08 Hronika 0
Vuko Popović OVO JE MUŠKARAC KOJI JE PRETUKAO BEBU I SUPRUGU NA ZVEZDARI Stravično porodično nasilje u Beogradu, dete puno podliva (FOTO) 18:51 Hronika 0
Nikola Nenadović HOROR NA ZVEZDARI Uhapšen nasilnik osumnjičen da je pretukao šestomesečnu bebu i suprugu 18:30 Hronika 0
Milica Jovanović Za šest godina u Beogradu razmotreno 73.765 slučajeva nasilja u porodici 11:30 Hronika 0
Vuko Popović PIJANI OTAC SE SVAĐAO SA SINOM, TUKAO GA, PA REKAO DA ĆE GA UBITI Uhapšen Obrenovčanin (55) zbog nasilja u porodici 21:56 Hronika 0
Milica Jovanović TUKAO I DAVIO ŽENU PA PRETIO DA ĆE BACITI BOMBU: Užasno porodično nasilje u Novom Pazaru 13:27 Hronika 0
M. Jovanović MAJKA IZ PAKLA ZANEMELA U TUŽILAŠTVU Tri meseca tukla ćerku, otac postavio skrivenu kameru pa prijavio nasilje 13:21 Hronika 0
S. Božinović GLEDALA SAM KAKO OTAC SILUJE MAJKU Moj otac se zove Perica i najveća želja mi je da ga nikad više ne vidim u životu 12:48 Hronika 0
V. Popović SVAĐAO SE SA SUPRUGOM, LOMIO STVARI PO KUĆI, PA NASRNUO NA SNAJU I SINA Muškarac (56) iz Zuca uhapšen zbog nasilja u porodici 18:56 Hronika 0
V. Popović UDARAO SUPRUGU U GLAVU, UVRTAO JOJ RUKU, PA PRETIO DA ĆE JE BACITI SA TERASE Policija hitno reagovala i uhapsila nasilnika (31) iz Beograda 16:05 Hronika 0
Aleksandar Vulić NIJEDNA ŽENA GA NE BI POŽELELA ZA MUŽA Potez mladoženje o kom bruje mreže - ša to radi u crkvi? (VIDEO) 17:08 Razonoda 0
Miloš Rangelov NIKOLA JOKIĆ IMA JAKU LJUBAVNU PRIČU Natalija je uz njega na svakoj utakmici, sve je počelo na klupici, a onda je palo "kuliranje" 11:00 Sport 0
Nedeljko Kiš JA SAM PEVAČ, NE AUTOMEHANIČAR Darko Lazić besno progovorio o porocima, pa otkrio da se nikada neće smiriti 21:39 Vip 0
Milica Jovanović ŠOK SNIMAK GNUSNE KRAĐE U BEOGRADU! Muškarac uhvaćen u besramnom činu: Ljudi zgroženi onim što vide (VIDEO) 17:39 Hronika 0
Amina Jusović NISAM JOJ ČESTITAO VERIDBU Fran Pujas progovorio o Pauli, pa isprozivao njen muzički rad! (VIDEO) 08:33 Vip 0
Nedeljko Kiš BIO JE UZ MENE KADA SAM BIO NIKO I NIŠTA Sloba Radanović otkrio koji kolega ga je podržao na početku karijere 22:00 Vip 0
Aleksandar Vulić POČELE DA SE ČUPAJU ZA KOSU USRED RADNJE Pesnice u glavu sevale samo tako, kamere snimile svaki trenutak (VIDEO) 13:39 Vesti 0
Slobodanka Ćorić ŠTA TO RADIŠ KUME? Urnebesan snimak s jednog venčanja je apsolutni hit, "mladoženji pao mrak" 10:17 Razonoda 0
Milica Ljutić VEOMA SMO BLIZU NUKLEARNOM RATU Ova vrsta napada nije nova i može se predvideti 10:25 Vesti 0
Darko Lučić Uživo ROLAN GAROS, ČETRNAESTI DAN Nole čeka veliko finale, Đokovićeve reči o Alkarazu obišle svet 10:41 Sport 0