ŠOKANTNO: MAJKA ZLOSTAVLJANE DEVOJČICE PROMENILA PRIČU Prestala da brani ''oca iz pakla'', a evo zašto je lagala medije!
Foto: Alo/Foto: Nikola Todorović

''Kad je čula da je Uroš uhapšen došla je i rekla mi da je morala da laže jer joj je on ranije pretio. Ona se njega plaši. Dete nije videla godinama, a rekla je da je Uroš išao u Centar za socijalni rad i tražio da joj se zabrani svaki pristup detetu'', kaže komšinica i dodaje:

''Hvalila se prošle godine da Lana treba da pođe u školu, ali mi je posle tri dana rekla da joj je Uroš rekao da dete neće ići u školu jer mu škola ne treba''. 

NOVA SAZNANJA U VEZI UBISTVA ANDREE IZ JAGODINE Bojan koji je nasmrt pretukao ''majku petoro dece'' već prijavljivan za nasilje u porodici  

ŠOKANTNO: MAJKA ZLOSTAVLJANE DEVOJČICE PROMENILA PRIČU Prestala da brani ''oca iz pakla'', a evo zašto je lagala medije!

Facebook printscreen

 

Uroša upoznala u centru za odvikavanje

Inače, Nevena je živela na Dorćolu ali kada je u srednjoj školi upala u loše društvo i počela da se drogira, roditelji su prodali stan da bi se preselili na Karaburmu a morali su i da vrate njene dugove.

Sestra joj je u Kanadi i pomagala joj je nakon što im je umrla majka, ali kada je videla da se ona neće promeniti prestala je da kontaktira sa njom.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading