TUŽNA SUDBINA UBIJENIH SESTARA SA BEŽANIJSKE KOSE Niko se nije javio od rođaka, sahranila ih opština!
Foto: Printscreen

Jelisaveta (76) i Gordana (78) Đurić, dve rođene sestre koje je oko Božićnih praznika nožem zaklao Goran Đ. (37) iz Beograda, sahranjene su 27. februara na groblju Zbeg.

Kako navodi izvor za medije, niko od članova porodice i rođaka ubijenih sestara se prethodnih mesec dana nije javio u JKP „Pogrebne usluge“ kako bi preuzeo brigu o njihovoj sahrani.

- Pre dva dana, odnosno 27. februara, Jelisaveta i Gordana Đurić su sahranjene na groblju Zbeg o trošku opštine, jer se niko od članova porodice nije pojavio - navodi izvor za medije.

Podsetimo, dva beživotna tela pronađena su 21. januara oko 13 časova u Ulici Marka Pola u beogradskom naselju Bežanijska kosa. Tela sestara otkrivena su nakon što je komšinica primetila da jedne od njih nema danima, a sa kojom je bila bliska.

TUŽNA SUDBINA UBIJENIH SESTARA SA BEŽANIJSKE KOSE Niko se nije javio od rođaka, sahranila ih opština!

Facebook

 

Inspektori su zatekli jezivu scenu nakon što ih je posle obijanja vrata dočekao smrad. Jedna je ležala sa jastukom preko lica, dok je druga sestra nađena u lokvi krvi. Obdukcija sestara Jelisavete i Gordane pokazala je da su obe imale posekotine po vratu koje su bile smrtonosne, a obducent je u svom nalazu, nezvanično, dodao i da je Gordana imala povrede i po glavi, najverovatnije, od udaraca.

Pet dana kasnije, 26. februara na parkingu sa prostrelnom ranom na glavi, pronađeno je telo Gorana Đ. (38), pored koga je bilo i oproštajno pismo u kome je priznao da je ubio seste Đurić.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading