DNK-A POTVRDIO Goran je ubio sestre na Bežanijskoj kosi pa je izbegao pravdu
Foto: Privatna arhiva/Facebook

Naime, kako saznajemo, podnokatni sadržaj sa prstiju na rukama pokazao je da su se nesrećne žene branile, a DNK tog sadržaja poklapa se sa DNK Gorana.

Bazne stanice mobilne telefonije pokazale su višestruko preklapanje njegovog telefona i telefona koji je ukrao od jedne žene.

On je, prema našim saznanjima, koristio platnu karticu jedne od žena na bankomatima na kojima je podizao novac, a kako saznajemo, on je znao i PIN, a snimci sa kamera na bankomatima su skinuti.

Nakon analize DNK i potvrde sa Biološkog fakulteta, osumnjičeni za ubistvo dve nesrećne žene je identifikovan i za njim je bila raspisana potraga.

Međutim, Goran je izvršio samoubistvo pre nego što ga je policija locirala i uhapsila.

DNK-A POTVRDIO Goran je ubio sestre na Bežanijskoj kosi pa je izbegao pravdu

 

 

Podsetimo, policija je 28. januara obila vrata stana nakon insistriranja Jelisavetine prve komšinice koja je nije videla ni čula danima. Inspektori su zatekli jezivu scenu nakon što ih je posle obijanja vrata dočekao smrad. Jedna je ležala sa jastukom preko lica, dok je druga sestra nađena u lokvi krvi.

Stan u kojem su nađena tela, pripada Jelisaveti, a njena sestra Gordana je dve godine živela kod nje, otkako je Jelisaveti preminuo muž.

- Njih dve su u novembru prodale vikendicu negde u Srbiji. Koliko su para uzele ne znamo, ali vreovatno nekoliko desetina hiljada evra - ispirčao je ranije izvor medija i dodao da je ubica neko ko je znao da one kod sebe imaju taj novac.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading