KOLEGE DOKTORA S VMA OTKRIVAJU STRAŠAN DETALJ N.O. osumnjičenom za nasilje nad suprugom I.O. krvare prsti!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

N.O.(48), hirurg sa VMA, osumnjičen da se brutalno iživljavao nad suprugom I. O. (42) 27 dana za vreme kojih je bio na bolovanju, kako za Telegraf kažu njegove kolege, nije radio jer je dobio oboljenje kože na rukama.

OPERISANA SUPRUGA HIRURGA OSUMNJIČENOG ZA NASILJE U PORODICI I.O. se oporavlja od hirurške intervencije lakta

"On nije radio mesec dana, bio je na bolovanju, jer ima bolest zbog koje mu krvari koža na prstima i izgubio je osećaj u rukama", rekli su za Telegraf.rs..

UPUĆENA INSPEKCIJA U ZEMUNSKI VRTIĆ Policiji naloženo da izvrši provere oko navodnog silovanja dečaka

Inače, I. O. je operisala je lakat, odnosno, povredu koja je nastala, kako se veruje, kao posledica gore navedenog zlostavljanja.

"Njoj je operisan lakat na ortopediji i ona se oporavlja", rekao nam je sagovornik.

Podsetimo, Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana N.O. (48), hirurgu koji se sumnjiči da je brutalno pretukao suprugu I.O. (42).

Pritvor mu je određen po zahtevu nadležnog Tužilaštva, a kako boravkom na slobodi, ne bi ponovio delo uticao na svedoka, kao i zbog uznemirenja javnosti i zaprećene zatvorske kazne, saopšteno je.

O slučaju hirurga koji je osumnjičen da je brutalno pretukao I. O. (42) u porodičnoj kući u Zemunu oglasilo se Treće osnovno javno tužilaštvo u kojem je saslušan.

"N.O. uhapšen je 2. februara od strane PS Zemun po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je od početka januara do početka februara u više navrata svoju suprugu šutirao nogama u telu i glavu i udarao rukama, te je udarao raznim predmetima kojima joj je naneo teške telesne povrede, davio je kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao, a povrede joj je naneo u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomio joj je 4 rebra i levu laktičnu kost i naneo teške telesne povrede. Osumničeni se branio ćutanjem", saopštili su iz tužilaštva.

On je za vreme zlostavljanja supruge bio na odusustvu s posla zbog oboljenja.

Pratite najnovije VESTI S FRONTA

Komentari (0)

Loading