OPERISANA SUPRUGA HIRURGA OSUMNJIČENOG ZA NASILJE U PORODICI I.O. se oporavlja od hirurške intervencije lakta
Foto: Printscreen/Instagram

I. O. (42), supruga hirurga N.O. (48), osumnjičenog da je brutalno tukao 27 dana u porodičnoj kući u Zemunu naočigled troje maloletne dece, kako Telegraf saznaje, operisala je lakat, odnosno, povredu koja je nastala, kako se veruje, kao posledica gore navedenog zlostavljanja.

UPUĆENA INSPEKCIJA U ZEMUNSKI VRTIĆ Policiji naloženo da izvrši provere oko navodnog silovanja dečaka

"Njoj je operisan lakat na ortopediji i ona se oporavlja", rekao nam je sagovornik.

Podsetimo, Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana N.O. (48), hirurgu koji se sumnjiči da je brutalno pretukao suprugu I.O. (42).

Pritvor mu je određen po zahtevu nadležnog Tužilaštva, a kako boravkom na slobodi, ne bi ponovio delo uticao na svedoka, kao i zbog uznemirenja javnosti i zaprećene zatvorske kazne, saopšteno je.

O slučaju hirurga koji je osumnjičen da je brutalno pretukao I. O. (42) u porodičnoj kući u Zemunu oglasilo se Treće osnovno javno tužilaštvo u kojem je saslušan.

"N.O. uhapšen je 2. februara od strane PS Zemun po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je od početka januara do početka februara u više navrata svoju suprugu šutirao nogama u telu i glavu i udarao rukama, te je udarao raznim predmetima kojima joj je naneo teške telesne povrede, davio je kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao, a povrede joj je naneo u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomio joj je 4 rebra i levu laktičnu kost i naneo teške telesne povrede. Osumničeni se branio ćutanjem", saopštili su iz tužilaštva.

On je za vreme zlostavljanja supruge bio na odusustvu s posla zbog oboljenja.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

Komentari (0)

Loading