SRBIN UHAPŠEN U NEMAČKOJ ZBOG UBISTVA DVE PENZIONERKE Da li je ubio i treću? Oglasila se njena ćerka
Foto: Printscreen

Uvek su se čule telefonom ujutru i uveče, ali je tog dana sve bilo drugačije. Elfrida Huhler (94) nije pozvala svoju ćerku Andreu (ime promenjeno), koja je kasnije saznala da je njena majka ubijena i verovatno žrtva serijskog ubice.

Nakon što je policija u Švebiš Halu uhapsila Srbina (31), postavlja se pitanje da li je osoba odgovorna za sve zločina najzad iza rešetaka? U razgovoru za RTL, Andrea je govorila o svom strahu od susreta sa počiniocem.

Nemačka policija je Srbina uhapsila u njegovom stanu, koji se navodno nalazi 200 metara od mesta zločina.

Ovo je žena koja je umrla u avionu - Alo.rs

 

"Rekao je da je u Nemačkoj od septembra prošle godine. Ovde je došao sa ženom i dvoje dece", rekao je juče javni tužilac Harald Lustig.

Za samo dva meseca, Srbin se sumnjiči da je napao penzionera pištoljem i ubio dve starije žene: udovicu Hajdemariju K. (77) u Švebiš Halu u decembru prošle godine i Gertraunt N. (89) u Mišelbahu prošle srede. Što se tiče razbojništva, navodno je ukrao nekoliko stotina evra.

Andreina majka Elfrida je verovatno isto žrtva pljačke, a njena ćerka i dalje ne može da veruje da je njena majka brutalno ubijena.

Zapaljena tri automobila u Zemunu! - Alo.rs

"Njeno telo su pronašli u stanu, otada se puno toga promenilo. Postala sam usamljena, mama više nije ovde", rekla je Andrea.

Ono što je plaši jeste mogućnost da je ubica možda i dalje na slobodi, nakon što policija nije saopštila da li se uhapšeni Srbin dovodi u vezu i sa ubistvom njene majke 2020. godine.

RTL piše da posle hapšenja Srbina postaje jasno da Elfridina smrt verovatno nema nikakve veze sa serijom ubistava penzionera i da je taj ubica očigledno još uvek na slobodi.

SVEDOK RAZOTKRIO VELIKU ZAVERU Atentat na Vučića finansiran iz Crne Gore - Alo.rs

Šef policije Rajner Meler rekao je da je Srbin uhapšen bez otpora.

"Do danas nije pokazao nikakve emocije i nije dao nikakve informacije o činjenicama", rekao je on.

Istraga se nastavlja, a Andrea se nada da će i ubicu njene majke stići pravda i da će biti uhvaćen, piše Telegraf.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading