"NIKAD NIJE BILO OVAKO LOŠE" Osim Ane Volš, misteriozno nestale još četiri žene: Policija na nogama! (FOTO)
Foto: Printscreen/Alo ilustracija M.J.

Lokalni stručnjak koji prati nestanke kaže da se ne može setiti perioda kada je toliko žena nestalo za kratko vreme, prenosi "NBC Boston".

Okolnosti u svakom slučaju su različite, ali za njihove porodice, bol i pitanja su previše slični.

- Vreme je veoma važan aspekt u istrazi, što duže traje slučaj, duže je osoba nestala, određeni tragovi će verovatno biti zastareli - rekao je bezbednosni analitičar Tod Mekgi.

Profesor prava iz Nove Engleske Vendi Marfi koja je kodirektor projekta za zastupanje žena i dece kaže da je pratila zabrinjavajuće trendove kada su žene u opasnosti.

- Možda mislite da ovi slučajevi nisu povezani, ali ja mislim da su povezani. Nikad nije bilo ovako loše. Ne mogu da se setim vremena kada smo imali ovoliko nestalih žena u tako kratkom vremenskom periodu - rekla je profesorka.

Telo nestale Ilinke izvučeno iz Lima - Alo.rs

Ana Volš

Ani Volš (39), majka trojice maloletnih dečaka, poselednji put je viđena 1. janura u iznajmljenoj kući u Kohasetu gde je čekala Novu godinu sa porodicom i prijateljem. Njen muž, Brajan, optužen je da je doveo policiju u zabludu u njihovoj istrazi.

Tokom suđenja u Okružnom sudu Kvinsija, tužioci su rekli da su krv i krvavi nož pronađeni u podrumu kuće Volš, i da je Brajan lagao policiji o tome gde se nalazi. Takođe je otkriveno da je Brajan potrošio 450 dolara kupujući sredstva za čišćenje u Home Depot-u.

 

Betani Ti

U Brukfiuldu je 10. januara nestala Betani Ti (35). Kako je rekla njena sestra ona nikad ne bi otišla a da se ne javi. Vlasti su u ponedeljak saopštile da planiraju da povećaju obim potrage u utorak, kada se obeležava nedelju dana otkako je Ti poslednji put viđen, navodi Boston.

Pet osoba lakše povređeno! - Alo.rs

Medalin Dešazo

Policija Framinghama radi na pronalaženju Medelin Dešazo (33) koja je poslednji put viđena u četvrtak 12. januara. Prema navodima iz policiji, ona bi mogla da bude u ospasnosti jer ima zdravstevnih problema.

Poslednji put je viđena u belim pantalonama i žuto-belom sakou. Veruje se da je otišla u crnoj hondi CRV.

Rejna Morales Rohas

U novembru prošle godine takođe je nestala žena Morales Rohas (41). Njen trag se gubi 26. novembra, kada je poslednji put viđena u automobilu u Bostonu. Automobil je pronađen ali od nje do danas ni traga ni glasa. Nesrećna žena ima dvoje dece koja kako kažu rođaci ne prestaju da pitaju za majku.

Lori Bakster

Bostonska policija traga za 45-godišnjom Lori Bakster, koja je poslednji put viđena 28. decembra. Policija kaže da je poznato da Bakster često posećuje Aveniju Masačusets, Bulevar Melnea Kas i Sautempton ulicu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading