SVEKRVA NESTALE ANE VOLŠ BRANI SINA "On kuva, čisti, igra se sa decom, čita im priče za laku noć..."
Foto: Printscreen/Foto: Društvene mreže/printscreen

Nestanak Ane Volš ne prestaje da intrigira javnost, dok svakodnevno isplivavaju detalji o komplikovanim odnosima unutar ove porodice, a sada je u žiži javnosti odnos svekrve i snaje, Ane i Dajane Volš.

Naime, prirodu ovog odnosa, opisala je Brajanova majka Dajana Volš kroz pismo sudu nakon što je njen sin optužen za prevaru za koju je kasnije i osuđen. Psimo je napisala na četiri strane i u njemu je, govorečći o sinu, mnogo toga rekla o svom mišljenju o snaji Ani.

Dajana Volš je je u pismu sudu istakla da je on (Brajan) "jedini razlog što ona ustaje ujutru".

- On je jedina osoba koja brine o meni i uvek je tu za mene. Na njega se oslanjam za sve što mi treba u životu. Brajan me vodi lekaru na sve kontrole zbog višestrukih operacija raka pluća i drugih zdravstvenih problema - napisala je Dajana Volš na četiri strane dugom pismu sudu.

Ona se, potom kratko osvrnula i na odnos sa snajom, sada nestalom Anom Volš.

- Nažalost, nemam dobar odnos sa snajom, razlog je su verovatno kulturološke razlike. Zbog toga je moj sin jedina stabilna tačka u mom životu, naročito što me čini srećnom je to što zbog njegove brige mogu da viđam unuke - kazala je majka Brajana Volša.

SVEKRVA NESTALE ANE VOLŠ BRANI SINA

Tanjug

 

Dajana Volš naročito je pohvalila svog sina jer se jedini brine za svoje troje dece, ne spominjući Anu Volš nijednom rečju.

- On kuva, čisti, igra se sa decom, čita im priče za laku noć. Da nije bilo njega, ne bih ni imala kontakt sa svojim unucima - rekla je Volšova u pismu.

Podsećamo, Anina majka Milanka Ljubičić navela je, takođe, da njena ćerka nije imala dobar odnos sa Brajanovom porodicom.

- Ona i njena svekrva nisu bile najboljim odnosima. Mislim da čak nisu ni kontaktirale. Ni ja se sa njom nisam ljudski upoznala kada sam prvi put otišla kod njih - kaže Ljubičić i dodaje da joj je iz bezbednosnih razloga lakše sada kada je socijalna sužba preuzela decu.

- Trebalo bi ispitati i njegovu majku jer nisu bile u najboljim odnosima - dodala je Anina majka.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragan

11.01.2023 17:00

Naravno,iz njenog majčinskog ugla sin je idealan, ali je neko morao i da radi i zarađuje dolare za skupi američki život...Tužno i žalosno za tu mladu ženu i njeno troje male dečice!