REKLA JE "NEKO ĆE DOĆI PO TO" ZATIM MISTERIOZNO NESTALA Od Biljane sedam godina ni traga ni glasa, na kiosku u centru Kraljeva ostavila pasoš i telefon
NestaliSrbija.rs

Biljana Đorić je, podsećamo, poslednji put viđena te večeri, oko ponoći, kod nekadašnje kafane „Zadužbina“ u centru Kraljeva. Tu je, ostavljajući svoj mobilni telefon i pasoš na pultu kioska uz reči „neko će doći po ovo“, ušla u taksi iz kojeg je, posle kraće vožnje, samo nekoliko minuta kasnije izašla u Karađorđevoj ulici. Tu joj se, potom, gubi svaki trag.

Iako sedam punih godina nemaju baš nikakav opipljiv trag, nikakvu pravu informaciju, njeni roditelji, otac Goran i majka Vesna, proživljavajući gotovo svakodnevni pakao, i dalje veruju i nadaju se da je njihova kćerka živa i zdrava.

- Nema je, pa je nema, a naša potraga kao da udara u zid. Posumnjali smo da je otišla u neki manastir, pokušavali da to saznamo u patrijaršiji, obilazili smo ženske manastire, upućivali dopise, ali bez odgovora. U jednom manastiru su nam rekli su da je Biljana punoletna i da ako ne želi da se zna da je u manastiru, oni ništa ne mogu da nam kažu – kaže Biljanin otac Goran Đorić.

Prema njegovim rečima, nije bilo nikakvog razloga i ništa nije upućivalo na to da će kćerka bez traga nestati.

- Tada je imala 19, a danas ima 26 godina. Iza nas je dugih sedam godina. I svakog jutra se budimo nadajući se da će nas baš tog dana pozvati i reći da je živa i zdrava, da je dobro. Samo nam je to bitno, ništa drugo - kažu neutešni roditelji.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Majka

04.12.2022 18:11

Strasno sta sve deca prirede roditeljima.