UDARIO GA KOMBI NA PEŠAČKOM PA VOZAČ POBEGAO Evo u kakvom stanju je povređeni predsednik Opštine Paraćin Vladimir Milićević!
Foto: Tanjug

Predsednik Opštine Paraćin Vladimir Milićević teško je povređen jutros u saobraćajnoj nesreći u Ćupriji, kada ga je na pešačkom prelazu oborio vozač kombija bele boje, koji je pobegao sa mesta nesreće.

Milićević je u teškom stanju hitno prebačen u bolnicu.

- Pacijent sa višestrukim povredama lica, grudnog koša, trbuha i male karlice, hospitalizovan je u Jedinici intenzivnog lečenja Urgentnog centra UKC Kragujevac - navode iz bolnice za medije i dodaju: 

UDARIO GA KOMBI NA PEŠAČKOM PA VOZAČ POBEGAO Evo u kakvom stanju je povređeni predsednik Opštine Paraćin Vladimir Milićević!

Foto: Tanjug

 

- Na prijemu, povređeni je kompletno klinički, laboratorijski i radiografski ispitan i pregledan od strane lekara različitih specijalnosti. Trenutno stabilnih vitalnih parametara. U toku su kontrolni i dopunski dijagnostički postupci - rečeno je za Blic.rs u UKC Kragujevac.

Podsetimo, predsednik opštine je u bolnicu u Ćupriji primljen sa povredama grudnog koša i karlice, primarno je zbrinut i po rečima direktora ćuprijske bolnice prebačen u Univerzitetski klinički centar Kragujevac.

Policija intenzivno traga za vozačem koji je oborio pešaka.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading