PRVI DAN ŠKOLE NA SAVSKOM VENCU Predsednik opštine Vidić i ministarka Kisić uručili poklone đacima (FOTO)
Opština Savski venac

U okviru tradicionalne akcije darivanja đaka prvaka opština Savski venac omogućila je poklon torbe i kompletan školski pribor za sve prvake sa teritorije opštine.

Opština Savski venac

 

 

Polaznicima Osnovne škole za decu sa posebnim potrebama „Anton Skala“ poklone su uručili predsednik opštine Miloš Vidović, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić i pomoćnica ministarke u Sektoru za zaštitu osoba sa invaliditetom u Ministarstvu za rad Biljana Barošević.

Predsednik Vidović zatim je dobrodošlicu u školske klupe poželeo prvacima OŠ „Isidora Sekulić“ gde je zajedno sa članicom opštinskog Veća Anom Marinković uručio deci poklone.

-Sa željom da najmlađe đake podstaknemo na što bolje učenje, a roditeljima da pomognemo da uštede u kućnom budžetu, ove godine smo torbe prvaka opremili kompletnim priborom koji sadrži sve što im je potrebno za početak škole- naveo je predsednik opštine Savski venac sa zadovoljstvom ističući da leto na Savskom vencu prošlo u znaku najmlađih jer su se brojne aktivnosti Opštine odnosile upravo na održavanje programa za decu, kao i uređenja igrališta za decu.

Opština Savski venac

 

 

- Opština svakodnevno misli o potrebama našim mališana i trudi se da im obezbedi srećno detinjstvo i što sadržajnije i bezbrižnije uslove za život i odrastanje na Savskom vencu. Osim tekućih održavanja svih osnovnih škola na Savkom vencu ovog leta smo rekonstruisali dva dečija igrališta, takođe organizovali smo i besplatni letnji sportski kamp za decu, priredili manifestaciju „Dečije letnje igre“, obezbedili donacije računarske opreme i klima uređaja za dve škole i Predškolsku ustanovu Savski venac, a nismo zaboravili ni najbolje đake osmake kojima smo takođe obezbedili vredne poklone- naglasio je predsednik Vidović i poručio da ulaganje u decu i njihovo obrazovanje ostaje prioritet opštine Savski venac.

Tokom dana nastavljena je podela torbi i školskog pribora prvacima, a poklone će dobiti 350 učenika u devet škola na Savskom vencu.

 

Komentari (0)

Loading