OVO JE NIKOLA KOG JE BRAT TUKAO DO SMRTI Meštani za Alo!: Bili su nasilni jedan prema drugome, ali prema nama nikad! (FOTO)
Foto: Facebook

Prema rečima komšija, njih dvojica su godinama bili u sukobu, često su se tukli, a svemu je kumovao i alkohol!

Kako smo već objavili, Slobodan je nogarom od stola napao svog rođenog brata dok je spavao, a zatim ga tukao do smrti.

OVO JE NIKOLA KOG JE BRAT TUKAO DO SMRTI Meštani za Alo!: Bili su nasilni jedan prema drugome, ali prema nama nikad! (FOTO)

Foto: Facebook

 

Međutim, poznanici kažu da su nažalost imali tragičnu sudbinu.

- Bili su nasilni jedan prema drugome, ali prema nama meštanima nikada nisu bili loši! Čak su bili fini i šaljivdžije prema svima! Oni su imali problem između sebe, ali šta se tačno dogodilo između njih to ne znamo! Žive zajedno sa svojim ocem, a majka ih je davno ostavila kad su bili mali. Verovatno je sve to ostavilo traga na njih - kaže jedan od komšija. 

Podsetimo, Nikola je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, a Slobodan je posle toga mirno pozvao policiju i ispričao šta je uradio.

- Slobodan je ubio Nikolu! Svi smo u šoku i ne možemo da verujemo da se to dogodilo. Njih dvojica su, nažalost bili u sukobu, redovno su se tukli, to je već bilo opšte poznato. Međutim, obojica su bili i alkoholičari... puno su pili! Nije iznenađenje da napadnu jedan drugog, ali nismo očekivali da može da dođe do tragedije - navodi jedan od poznanika porodice za Alo!

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading