KRVNIČKI UBIJENA MOTKOM, MUŽ PRONAŠAO LEŠ Komšije sa Voždovca progovorile: Čulo se sve!
Foto: Društvene mreže

Komšije ubijene Dobrinke M. (61) nakon ubistva istražiteljima su rekli da su "čuli da je žena zapomagala i jaukala celu noć", prenosi Telegraf.

Za zločin je osumnjičen njen sin Đorđe M. (26) kome je određen pritvor do 30 dana. On se kod tužioca branio ćutanjem.

KRVNIČKI UBIJENA MOTKOM, MUŽ PRONAŠAO LEŠ Komšije sa Voždovca progovorile: Čulo se sve!

Foto: Društvene mreže

 

 

- Nesrećna žena umrla je od batina. Sin joj je drvenom motkom naneo smrtonosne povrede na glavi i telu. Nju je našao suprug u spavaćoj sobi na krevetu. Tada je otišao do komšija koji su pozvali policiju - kaže izvor blizak istrazi.

Policija je obavila razgovor sa komšijama ubijene žene koji su rekli da su "čuli svađu, a zatim jauke i zapomaganje žene".

KRVNIČKI UBIJENA MOTKOM, MUŽ PRONAŠAO LEŠ Komšije sa Voždovca progovorile: Čulo se sve!

Foto: Alo.rs

 

 

- Iz tog razloga Đorđu se stavlja na teret teško ubistvo na brutalan i svirep način. Sumnjamo da ju je zlostavljao nekoliko sati. On će biti podvrgnut psihološkom veštačenju - dodaje izvor.

Zločin je otkriven u subotu sat nakon ponoći, a telo nesrećne žene našao je njen suprug M. M. U prvi mah mu se učinilo da spava jer je bila u spavaćoj sobi na krevetu, pokrivena ćebetom. Međutim, na njenom licu primetio je povrede, a na zidu i podu krv.

Obdukcija je pokazala da je nesrećna žena umrla u najgorim mukama. Naime, prema sumnja se da ju je sin drvenom motkom tukao po glavi i telu dok nije izdahnula.

- Zvao sam Dobrinku na mobilni telefon. Nije mi se javila i odlučio sam da odem u stan. Otključao sam vrata i našao sam je u spavaćoj sobi. Kada sam prišao video sam da ima povrede na licu. Bila je pokrivena ćebetom. Zvao sam komšije da odmah zovu lekare - ovako je policiji ispričao M. M. otac osumnjičenog mladića za teško ubistvo majke na Voždovcu.

Prema njegovim rečima, Dobrinka je iz Bosne i Hercegovine došla kako bi se starala o bolesnom sinu.

Pratite nas na Telegramu!

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading