HOROR Bilder majci smrskao glavu!
Foto: Društvene mreže

Policija u Beogradu uhapsila je Đorđa M. (26) zbog sumnje da je u stanu na Voždovcu ubio svoju majku D. M. (61). Telo žene je, navodno, dva dana kasnije pronašao njen suprug M. M. po povratku iz Bijeljine.

Kako saznajemo, ubistvo se dogodilo u Ulici vojvode Stepe, a otkriveno je nakon što se žrtva danima nije javljala na telefon svojoj porodici.

HOROR Bilder majci smrskao glavu!

Foto:Alo!

- Njen suprug je doputovao u Beograd i zatekao užasan prizor. Vrata stana su bila zaključana i zvono nije radilo, a žrtvin telefon je nekoliko dana bio nedostupan. Muškarac je odmah pozvao policiju, koja je utvrdila da žena ima povrede glave i da je više puta udarena tupim predmetom, usled čega je preminula. Ubrzo je zbog zločina uhapšen njen sin - navodi naš izvor.

HOROR Bilder majci smrskao glavu!

Foto: Alo.rs

 

Osumnjičenom mladiću je po hapšenju određeno zadržavanje do 48 časova i protiv njega je podneta krivična prijava. Biće priveden na saslušanje u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

HOROR Bilder majci smrskao glavu!

Foto: Društvene mreže

 

Plivao za časni krst i vežbao pucanje

Osumnjičeni za ubistvo majke bio je vrlo aktivan na društvenim mrežama, na kojima je objavljivao fotografije iz teretane, kako pliva za časni krst, ali i dok u streljani vežba pucanje iz puške.

- On se pratiocima svojevremeno pohvalio i da je više puta plivao za časni krst na Bogojavljenje. Predstavljao se i kao izuzetno pobožan mladić - kažu njegovi poznanici.

Inače, navodno je reč o mladiću koji je, na dan kada je telo njegove majke nađeno, u centru Beograda bio glavni akter incidenta, koji su zabeležile kamere šokiranih prolaznika. Kako se na snimcima može videti, on je u Ruzveltovoj ulici napao devojku koja je bila na motoru, a potom navodno davio muškarca koji je pokušao da je odbrani. Korisnici društvenih mreža osudili su taj napad i pisali brojne komentare, nazivajući mladića nasilnikom.

HOROR Bilder majci smrskao glavu!

Foto: Društvene mreže

 

Te navode donekle je potvrdila i njegova sestra D. M., tvrdeći za medije da se on u poslednje vreme „čudno ponašao“.

Radio kao obezbeđenje u prodavnici

Komšije porodice sa Voždovca kažu da je osumnjičeni mladić poreklom iz Šapca i da se sa majkom i sestrom pre nekoliko godina doselio u Beograd.

- On je radio u lokalnom supermarketu kao član obezbeđenja - kažu Voždovčani.

Međutim, komšije te porodice sa Voždovca kažu za Alo! da je reč o mladiću koji dosad nije pravio probleme.

- Znamo ga iz zgrade. Bavi se muzikom i redovno trenira. Dosta je nabildovan. Čuli smo, a potom i videli da je bio učesnik u incidentu u Ruzveltovoj ulici. Prema nama je bio dobar. U poslednje vreme smo ga često viđali s nekom devojkom. Možda su ga se deca malo plašila jer izgleda strašno - pričaju komšije.

HOROR Bilder majci smrskao glavu!

Foto: Alo.rs

 

Zaposleni u obližnjim lokalima potvrdili su navode komšija.

- Dobar je dečko. Čak je i malo povučen. Nismo dosad bili svedoci nikakvih incidenata - kažu iz lokalnih ugostiteljskih objekata. 

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni za ubistvo majke ima bipolarni poremećaj i lečio se u Bijeljini. Njegova majka, prema rečima komšija, radila je kao doktorka u Domu zdravlja u Bijeljini.

Pratite nas i na Telegramu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading