SASLUŠAN BILDER SA VOŽDOVCA Đorđe majci smrskao glavu, pa zanemeo u tužilaštvu!
Foto: Društvene mreže

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Dorđe M. (26) zbog sumnje da je u stanu na Voždovcu ubio svoju majku (61), zadavši joj više udaraca tupim predmetom u glavu, usled kojih je ona preminula.

Đorđe M. se na saslušanju branio ćutanjem u prisustvu svog izabranog branioca.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti da će uticati na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Foto: Društvene mreže

 

Na teret mu se stavlja krivično Teško ubistvo na svirep i podmukao način.

U toku je pribavljanje medicinske dokumentacije za osumnjičenog.

Inače, navodno je reč o mladiću koji je, na dan kada je telo njegove majke nađeno, u centru Beograda bio glavni akter incidenta, koji su zabeležile kamere šokiranih prolaznika. Kako se na snimcima može videti, on je u Ruzveltovoj ulici napao devojku koja je bila na motoru, a potom navodno davio muškarca koji je pokušao da je odbrani. Korisnici društvenih mreža osudili su taj napad i pisali brojne komentare, nazivajući mladića nasilnikom.

Foto: Društvene mreže

 

Podsetimo, osumnjičeni za ubistvo majke bio je vrlo aktivan na društvenim mrežama, na kojima je objavljivao fotografije iz teretane, kako pliva za časni krst, ali i dok u streljani vežba pucanje iz puške.

- On se pratiocima svojevremeno pohvalio i da je više puta plivao za časni krst na Bogojavljenje. Predstavljao se i kao izuzetno pobožan mladić - kažu njegovi poznanici.

Pratite nas i na Telegramu

Komentari (0)

Loading