ZA NJIM BILA RASPISANA POTERNICA Evo ko je mladić iz Golupca, osumnjičen da je ašovom usmrtio poznanika!
foto: Printscreen Društvene mreže

Aleksandar Mišić (25), zvani Tota, sumnjiči se da je sinoć oko 20 sati ubio Dragoslava Stevića (62) u okolini Golupca.

Za uhapšenim Aleksandrom bila je raspisana poternica zbog drugog krivičnog dela.

Aleksandar je pokojnom Dragoslavu, koga su meštani zvali majstor Marko, zadao više udaraca predmetom nalik na ašov, nanevši mu teške telesne povrede zbog kojih je nesrećni čovek preminuo u putu do Doma zdravlja u Golupcu, pišu mediji.

- Aleksandar, koji nosi očev nadimak Tota, je višegodišnji prestupnik. Već godinu dana je selo u strahu od njega jer je poznat kao višegodišnji konzument narkotika. Takođe, zna se i da preprodaje drogu, pljačka. Dva puta je do sada upućivan na lečenje, ali nije išao. Trenutno je za njim bila raspisana poternica zbog teškog krivičnog dela počinjenog u okolini Kučeva - navodi sagovornik.

Kako dalje dodaje, Aleksandar je zbog problema sa narkoticima rasturio svoju porodicu.

- On kada je pod dejstvom narkotika on postaje nenromalno agresivan, razbija sve i napada. Zbog toga su ga majka i sestra napustile i otišle u Nemačku, a on je ostao ovde sa ocem. Više od pet prijava za nasilje u porodici ima - kaže dalje sagovornik Nova S pa dodaje da je pre godinu dana Aleksandra ostavila nevenčana supruga, sa kojom ima sina.

- Napustila ga je zbog konstantnog maltretiranja i sa zajedničkim detetom se vratila kod roditelja u okolini Petrovca - navode mediji.

Podsetimo, osumnjičeni je uhapšen nakon izvršenog zločina. On se sumnjiči da je sinoć, nakon svađe, u kući u okolini Golupca, šezdesetdvogodišnjem muškarcu zadao više udaraca predmetom nalik na ašov, nanevši mu teške telesne povrede od kojih je povređeni muškarac prilikom transporta do Doma zdravlja u Golupcu preminuo.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading