ODRŽAN PARASTOS ZA GODIŠNJICU UBISTVA ĐOKIĆA Baka Stojanka plakala za unukom: Likice željna sam tvog glasa!
Alo/ Ilustracija

Uoči godišnjice ubistva tročlane porodice Đokić iz Aleksinca, na groblju u Žitkovcu održan je parastos!

Goran Đokić, njegova supruga Gordana i njihova ćerka Lidija, koja je imala svega 25 godina oteti su i mučki ubijeni 26. septembra 2021. u okolini Aleksinca.

Porodica, rodbina i prijatelji okupili su se na groblju kako bi odali poštu brutalno ubijenoj porodici.

- Liko, moja Likice, godina prođe bez tebe a baka željna tvog glasa. Došle ti drugarice, došli ti svi. Sve zbog puste pare, srce vam se poparilo - jaukala je Lidijina baka Stojanka pre nego što su sveštenici održali opelo i molitvu, prenose mediji.

Foto: Alo.rs

 

Pomenu su prisustvovali i Gordanina braća Aritonović koji su grlili baka Stojanku, kako joj ne bi pozlilo. Pomenu je prisustvovalo pedesetak ljudi a molitvu za mrtve očitala su dva sveštenika.

Podsetimo, sedam dana nakon nestanka Đokića u ataru sela Donja Trnava pronađen je njihov zapaljeni "pasat", a istog dana u jami uočena su tri spaljena tela.

Skoro mesec dana trajala je potraga za ubicom Đokića koja je dovela do hapšenja Gorana Džonića, njegovih sinova Stefana i Milana ali i braće Kostadina i Aleksandra Miloševića na koje je Džonić obeležio kao saučesnike.

Goran Džonić Fejsbuk

 

Istragom je utvrđeno da braća Milošević i da Goranov sin Milan nemaju veze sa ubistvom pa su pušteni iz pritvora, dok je protiv Gorana i Stefana podignuta optužnica za teško ubistvo odnosno pomaganje u ovom krivičnom delu, kao i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

 

Komentari (0)

Loading