DETALJI O NESREĆNOM DETETU KOJE JE ISPALO IZ TRAMVAJA Oglasio se mališanov otac, pukom srećom izbegnuta veća tragedija
Foto: Youtube/Printscreen

Nesreća se dogodila rano ujutru u Ulici Jurija Gagarina, kada je dete koje je bilo u kolicima, ispalo iz tramvaja. Dečak je sa dadiljom prebačen u bolnicu, a mališanov otac kaže da je pukom srećom, izbegnuta veća tragedija.

Dadilja vikala

- Kako mi je dadilja ispričala, ona je izlazila iz tramvaja i sišla je nekoliko stepenika, kako bi spustila kolica. U tom momentu je tramvaj sa otvorenim vratima krenuo, ona je počela da viče i trči. Vozač mi je kasnije rekao da niko drugi nije ni vikao. On je zaustavio tramvaj, vrata su se zatvorila i udarila dete - priča otac N.B. i nastavlja:

- Dadilja je uhvatila kolica, ali je inercija odbacila, dete je palo na jednu stranu, ona na drugu, baletanke su joj odletele na šine.

Kako otac navodi, sreća u nesreći je bila da je mališan bio vezan.

- Mi dete uvek vezujemo i u kolicima i u dečijem sedištu, ispostavilo se da nam je ta navika sada bila od presudnog značaja, jer je dete ostalo u kolicima, moglo je nešto još gore da se desi - priča otac.

Skočio mu pritisak

- Bili smo u Tiršovoj, snimana mu je glava, otečen je i izgreban. Na snimku se ne vide pukotine kostiju, ali kako nam je objašnjeno, deca imaju fleksibilne kosti. Sin je malo uznemiren, plače, ali to je razumljivo zbog situacije - naveo je otac.

N.B. navodi i da je u sredu preživeo veliki stres.

- Za nekoliko minuta sam dotrčao od kuće kada sam čuo šta se desilo, a kada se sve okončalo, pritisak mi je skočio na 135. Mi u kući imamo i troipomesečnu bebu, supruga je čuva, a ja sam na poslu. Zato i imamo dadilju, ona starijeg sina vodi u vrtić - objasnio je otac.

 

Komentari (0)

Loading