OČAJAN ZBOG GUBITKA ĆERKE Otac ubijene Blaženke iz Batajnice smogao snage da izusti ovo
Foto: Facebook

Blaženka G. J. (39) brutalno je ubijena u kući u Batajnici, kada ju je njen suprug Čedomir J. (43) udario sekirom po glavi, a otac pokojne žene kaže za Kurir da je u očajnom stanju zbog gubitka.

Podsetimo, tela supružnika pronađena su u subotu u večernjim satima, nakon što je njihov kum prijavio da se nešto čudno događa jer mu se ne javljaju ceo dan. Inače, Blaženka je radila kao babica u bolnici "Narodni front", a Čedomir je radio u Nemačkoj. Kući je došao 15 dana pre krvavog pira.

- Blaženka je moja ćerka, ona je moja živa rana. Molimo vas da je ne dirate. Ne želim da se deca više muče, razumite nas u našem bolu, zaista nismo u mogućnosti da više govorimo o tragediji koja nas je zadesila. Očajni smo - rekao je otac ubijene žene za Kurir.

Kako smo već pisali, iza Blaženke i Čedomira, kao i njihovih porodica, stoji tužna životna priča, jer su napustili svoja rodna mesta i izbegli od užasa rata devedesetih godina.

- Blaženkina porodica izbegla je iz Bosanskog Novog, preselili su se u Bačku Topolu tada. Ona je otišla u srednju školu u Beograd, tu je upoznala Čedomira - rekle su nam komšije:

- Čedomir je takođe imao tešku priču, on je došao iz mesta Srb, koje se nalazi u Lici. Preživeli su rat, a sad se desilo ovo.

Podsetimo, pošto je ubio ženu u spavaćoj sobi, Čedomir se obesio na tavanu. Šta je motiv, niko sa sigurnošću ne zna, a komšije kažu da su Čedomira i Blaženku poslednji put videli u petak uveče, kada je Čedomir dočekao dostavljača hrane, koju je naručio. Pretpostavlja se da je posle večere počinio zločin.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ika

05.08.2022 08:10

Oboje su jedinci. Tako da je ljudima bas teško. On je to očigledno planirao jer je čekao da dođe iz treće smene. Šta mu je bilo u glavi ko zna. Ona je bila divna žena