OČAJAN ZBOG GUBITKA ĆERKE Otac ubijene Blaženke iz Batajnice smogao snage da izusti ovo
Foto: Facebook

Blaženka G. J. (39) brutalno je ubijena u kući u Batajnici, kada ju je njen suprug Čedomir J. (43) udario sekirom po glavi, a otac pokojne žene kaže za Kurir da je u očajnom stanju zbog gubitka.

Podsetimo, tela supružnika pronađena su u subotu u večernjim satima, nakon što je njihov kum prijavio da se nešto čudno događa jer mu se ne javljaju ceo dan. Inače, Blaženka je radila kao babica u bolnici "Narodni front", a Čedomir je radio u Nemačkoj. Kući je došao 15 dana pre krvavog pira.

- Blaženka je moja ćerka, ona je moja živa rana. Molimo vas da je ne dirate. Ne želim da se deca više muče, razumite nas u našem bolu, zaista nismo u mogućnosti da više govorimo o tragediji koja nas je zadesila. Očajni smo - rekao je otac ubijene žene za Kurir.

Kako smo već pisali, iza Blaženke i Čedomira, kao i njihovih porodica, stoji tužna životna priča, jer su napustili svoja rodna mesta i izbegli od užasa rata devedesetih godina.

- Blaženkina porodica izbegla je iz Bosanskog Novog, preselili su se u Bačku Topolu tada. Ona je otišla u srednju školu u Beograd, tu je upoznala Čedomira - rekle su nam komšije:

- Čedomir je takođe imao tešku priču, on je došao iz mesta Srb, koje se nalazi u Lici. Preživeli su rat, a sad se desilo ovo.

Podsetimo, pošto je ubio ženu u spavaćoj sobi, Čedomir se obesio na tavanu. Šta je motiv, niko sa sigurnošću ne zna, a komšije kažu da su Čedomira i Blaženku poslednji put videli u petak uveče, kada je Čedomir dočekao dostavljača hrane, koju je naručio. Pretpostavlja se da je posle večere počinio zločin.

 

Komentari (1)

Loading
Ika

05.08.2022 08:10

Oboje su jedinci. Tako da je ljudima bas teško. On je to očigledno planirao jer je čekao da dođe iz treće smene. Šta mu je bilo u glavi ko zna. Ona je bila divna žena