HOROR! BLAŽENKA I MAJA RADILE ZAJEDNO U FRONTU Ubijene svirepo istog meseca, oba ubistva povezuje još jedan detalj od koga podilazi jeza
Foto: Alo.rs

Blaženka je radila kao babica u porodilištu Narodni front, a nesrećna mlada žena ubijena je udarcima sekirom u glavu, prema prvim nezvaničnim informacijama, a njen muž je potom izvrišio samoubistvo vešanjem.

Jezivo podudaranje sa ovim svirepim zločinom je to, da je Blaženka radila na istom odeljenju u Narodnom frontu sa Majom Đorđević, koja je takođe ubijena od strane nekadašnjeg partnera 2017. godine.

Maju Đorđević i njenog sina Mihaila, ubio je njen nekadašnji partner Marko Nikolić ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, naočigled svedoka. Kao i u slučaju Blaženke, i Majin ubica je sebi oduzeo život.

Još jedna jeziva podudarnost ova dva zločina je da su se dogodila u istom mesecu, Maja je ubijena 12., a Blaženka 30. jula.

Ubistvo Maje Đorđević

Marko Nikolić (42) je 12. jula 2017 godine ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, nožem ubio svoju bivšu nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38), nekoliko minuta nakon što je pred nju doveo svog polumrtvog sina Mihaila (4), kojeg je davio na groblju u Banjici, a zatim ga pred nesrećnu ženu tresnuo o beton te mu je polomio lobanju i karlicu. Dečak je preminuo upravo zbog tih preloma.

Napadača su najpre savladala dvojica komunalnih policajaca, a zatim je uhapšen. U zatvoru je prerezeo sebi grkljan i umro od posledica samopovređivanja.

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading